Zolizo Arkadaşlar doğumdan sonra terleyen ve teri kötü kokan var mı, yoksa yalnız mıyım? Emziriyorum, kızım 10 aylık ama terlediğimde kötü kokuyor. Hiç böyle olmazdı. :(
eceunverkanra Zolizo Hormonlardan olabilecegini dusunuyorum ben de cunku ayni problemi yasiyorum daha onceden hic kokmazdi ama su an cok rahatsiz ediyor🥺 1yil oldu ben de dogum yapali, adet oldunuz mu?
elifmom2 Zolizo ben aynı sizin gibiyim iki aydır doğum yaptım şoka girdim iğrenc kokuyorum hayatta öyle kokmazdım arastırınca zamanla gececek deniliyor su an için bir kaç gündür deo tak kullanıyorum iyi geliyoe gibi
Zolizo eceunverkanra evet bebeğim 5 aylıkken adet oldum. Ben de süt hormonundan mıdır ki diye düşünüyorum. Gerçekten çok rahatsız edici ve duştan 1 saat sonra bile aynı. 😔
eceunverkanra Zolizo Evet maalesef benim de oyle oluyor🥺 ben adet olmadim acaba ondan mi diye de dusunuyordum ama sanirim sut hormonlarından🤷🏼♀️
Zolizo elifmom2 koltuk altlarından süt kanalları geçtiği için sürülen roll onlar sütün tadına etki edebileceğinden ve meme reddine sebep olacağından pek önerilmiyor aslında. 🤷♀️ Demek ki yalnız değilim ve gerçekten de hormonlarla ilgili ya.
elifmom2 Zolizo ya valla canım okadar rahatsız edici bir durumki eşim de bir iki söyleyince cok kötü oldum😔
Zolizo elifmom2 incia mıydı neydi adı, onun doğal olduğunu duymuştum. Bi araştırın isterseniz. Of gerçekten ne zaman geçer bilmiyorum, bir yere gitmeden önce falan önce duş almam gerekiyor. Çok rahatsız edici :((