yeymnmmm0 Seyit Buğra nasil sizce çekinmeden yorum yapabilirsiniz. seyidin anlami en önde olan, efendimizn soyundan gelen demek. buğra yi da ben cok esnetik buluyorum begeniyorum onunda anlami pek yok. oyuzden ikisi nasil olur🤔
Btlbyza yeymnmmm0 Buğra ismini sevmiyorum ben ama siz seviyorsanız güzel ama 2 isim de sevmiyorum ay bana sorma 😄😄
1ana1bebe yeymnmmm0 İki isim severim benim oğlum da Muhammed Mirza ❤️ ismi güzel bence bır kaç kere söyleyince alışıyorsun ama Seyit Ömer falanda güzel Seyit Ali daha kolay gidiyor sanki ağızdan
yeymnmmm0 noluyoya aynen biraz soyleyince alişiyorsun😂 bide buyuyunce kendi tercihine kalmis isterse tek bugra yi kullanabilir. seyit de anlamli yani ismi olarak ozellikleri olarak etkiler
Baldancocuk Sadece buğra daha hoş geldi bana ben de iki isimlere sevemiyorum zevkler tabiki sizinkine birsey diyemem
yeymnmmm0 Baldancocuk tek bugra da cok anlamli degil iste. koyulmasinda sakinca yok ama. bugraya baska bisey mi eklesem
yeymnmmm0 1ana1bebe iste bugra istedigim icin. seyitin yanina da pek bisey olmuyo. ömer amcasi olcak onu koyamam. ali de hosuma gitmiyor cok ali var. ne olabilir baska 🤔
lanadelmiyav yeymnmmm0 beğenmedim açıkçası. Ayrıca Buğra’nın anlamı erkek deve demek diye biliyorum ama🙄
yeymnmmm0 lanadelmiyav evet malesef direk oyle cikiyo. bi kac anlami daha var ama pek kayda deger degil
Sevvaldal yeymnmmm0 buğra ismini severim. Kuzenimin de ismi aynı zamanda. Seyit ile yakıştıramadım ama🤷♀️
Babybloom yeymnmmm0 buğra ismi güzel ama içindeki yumuşak g büyüdüğünde sorun olabilir. Uluslararası ortamlarda veya sanal ortamlarda bugra yazmak durumunda kalır. Seyit ismi bana estetik gelmiyor, seyisi çağrıştırıyor