Deletedmom812 Kızlar 20 günlük bebeğim var uyanınca sürekli ağlıyo meme emmek istiyo tok olduğu halde sizinkiler uyanınca napıyo istiyorum ki uyanınca sağa sola baksın ağlamasın ama durmuyo hiç 😓
gulsumm Deletedmom812 benim bebeğimde 20 günlük aynı durumdayız hergün farklı davranıyor gündüz uykusu 2 gündür çok azaldı önceden emer 2 saat kadar uyurdu şimdi 10 15 dk da bir uyanıyor
Annisss Deletedmom812 emsin bırakın sonra benim gibi emmesse keşke emse de tüm gün meme de dursa dersiniz
Puhukuzusu Deletedmom812 merhaba, belki de az emmiştir bir öncekinde nihayetinde bir Bebek bu yetişkin değil, tekrar emmek istiyordur ya da çok ufak bebekler mutlaka yanında annesini ya da birini istiyor korkuyorlar, uykudan uyanınca.
Arzymn Deletedmom812 gazı olan bebek sürekli memede olmak ister. Siz gazını çıkardığınızı düşünürsünüz ama emdikçe yeniden gazı olur ve bu böylece kısır döngüye girer. Emzirin gazını çıkarın gerekirse kucağınızda tutun. Sizin kokunuzdan uzak kalmasın
Semra9613 Biz bu belirtileri 40dan sonra yasamaya basladik.buyuk oranda gazi vardir yada doymuyordur.anne sicakligida ilgi istiyorda olabilir.
Zelihaasel Deletedmom812 bnmde bebegim 1 aylik surekli emmek istyir uykusu var uyumamak icin direniyor uyudugunda da 4.5 saat uyuyabiliyor sürekli. Geriniyor bi gün bi günü tutmuyor