Merve_okan_1 Merhaba hanımlar 2 ay 7 günlük bebeğim var gündüzlerii yine biraz uyuyo geceleri hiç uyumuyo göğsümde uyuyo bırakmamla uyanması bir oluyo sabahlara kadar ayaktayız kafayı yemek üzereyim normalimi sizce
elfeyllzdmr Merve_okan_1 evet canım maalesef çok normal. Benim de 2 buçuk aylık olunca düzelmişti ısrarla karanlık ortamda uyut az dikkatini çekmeyecek şekilde loş ışık olsun senin bebeğini göreceğin şekilde. O şekilde düzene soktum bende. İlk zamanlar çok normal az daha sabır düzelecek sen alıştırmayı çalış bol bol
Adoga-21 Merve_okan_1 meme de uyumaya alışmış bu biraz uğraştırır ama 3 aydan sonra düzene giriyor gece uykuları uzuyor. Benım kızım 4 aylık düzeldi şükür odaya cok aydınlık olmayan gece lambalarından alın bence ıyı oluyor düzelir sizinkide inşallah tez vakitte
elfeyllzdmr Merve_okan_1 çok dikkatini çekmez mi benim bebeğimin direk dikkatini çeker. Ben şöyle yapıyorum yatak odası karanlık oluyor ful antredeki lamba sarı loş onu yakıyorum görecek şekilde
Adoga-21 Merve_okan_1 ooo bir saat çok uzun bence daha fazla alıstırmayın farklı yontemler deneyın doktorlarda meme de uyutmayı uygun bulmuyor benımde bazen memede uyuyor ama cıkarıyorum ağzından hafif hafif pış pışlıyorun beşiğine koyup cok hafıf uykuya gecsın dıye sallıyorum uyuyor hemen ama tabı bazen uykusu kacınca uyumuyor yüzüme bakıp sırıtıyor oynuyayım konusturayım dıye onu😁😁
Merve_okan_1 Adoga-21 Adoga-21 aynen çok baya ama durmuyo beşiğimiz kırıldı önceden öyle yapıyodum ağzından çekip sizin dediğiniz gibi sallıyodum uyyodu şuan beşik yok kaldım ortada nabacam bilmiyorum