Yamanikomm Birbebekkkbircicek benim oleydi hata edip sagmaya devam ettim bebegim biberona alisti eger mecbur degilseniz emzirin tabi ise baslicaksaniz bilemedim
Birbebekkkbircicek Yamanikomm aslında sütünüz. Vardı değil mi bebeğim emmiyor biberon Nil’e kabul etmiyor çok çaresizim
Yamanikomm Birbebekkkbircicek evet varmis yanlis emzirme teknigi oldugunicin stres bide.ilk bebegimdi harap ettim kendimi bosuna arrik ne emiyor nede anne sutunu kabul ediyor bitti
Mybabyboy07 Birbebekkkbircicek bebeğiniz kaç aylık? Çaresizliğinizi çok iyi anlıyorum 😔 Ben en sonunda hastane tipi kiralayıp rahatladım çünkü öbür makinalar çekmiyordu
Birbebekkkbircicek Mybabyboy07 canım 3 buçuk aylık sütüm o kadar yeterliydik bebeğim bir hafta da 350 gram alıyordu ama yok makine cekmıyor hastane tipi çekiyor mu bu neden oluyor acaba :(
Mybabyboy07 Birbebekkkbircicek 15 dakikada ne var ne yok çekiyor çünkü çok kuvvetli. Denemediğim marka kalmamıştı. Moralim çok bozuluyordu. En sonunda hastane tipi kiralayınca gerçek çözümü buldum. Size ve süt sağan annelere naçizane elimden gelen tek tavsiye…