Doga_24 İyi akşamlar herkese , 7 aylık bebeğim var emziriyorum . 3 aydan sonra adet görmeye başladım ama bu ay adet olmadım gebelik testi de yaptım iki kez negatif çıktı normal mi olmaması tedirgin oldum biraz açıkçası
Wolverine Doga_24 Ara ara düzensizlik olabilir hormonal. Ama gebelik istemiyorsanız mutlaka korunun. Çünkü süt korumaz.
seymabykn Doga_24 Belki emzirdiğiniz için gecikme oluyordur olmazsa bi iki gün bekleyip bi test yapın
Selin123 Doga_24 Gecikme olmuş olabilir, doğumdan önce benim reglim inanılmaz düzenliydi mesela 1 gün oynadığı bile nadirdir ama doğumdan sonra bazen 10 güne yakın bile geciktiği oluyor. Sizin de öyle bir durum olabilir sadece süre uzamıştır herhalde negatif çıkıyorsa. Hayırlısı olsun
Doga_24 seymabykn öyle diye düşündüm çünkü iki kez test yaptım ve test yaptığımda normal adet olacağım tarihten 2 hafta geçmişti çıkardı herhalde olsaydı yani çıkardı dimiiii
Doga_24 Selin123 amin hayırlısı neyse o olsun tabi . benimde öyleydi düzenliydi hep doğumdan sonrada ilk aylar olmadım ama sonrasında yine düzenliydi şimdi böyle olunca aklım takıldı
Biranne4q Selin123 peki emzirirken su normal mi başına gelen oldumu⁷ ben bebeğim 5 aylıkken ilk regli oldum aradan 10 geçti temizleneli tekrar regl oldum 1 haftdr bitmedi