Deletedmom_71 Gecen günde yaşamıştım yeni doğum yaptım 23 günlüğüm sol göğsümün içi sertleşip kaldı tas gibi ateş basıyor resmen böyle içim üşüyor ayakta duramıyorum sebebi ne olabilir sıcak suyla masaj yapıp sagmayw çalışıyorum ama başka önerisi olN var mi acaba
Acemianne12 Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz 😊 mastit olmuşsunuz bende çok yaşadıgım için biliyorum duşta sıcak suyun altında masaj yapın göğsünüze o anda biraz da sağın duştan sonra tekrar sağın bol bol da o göğsünüzü bebeğe emzirtin emdikçe daha kolay geçicek Deletedmom_71
Nzdl Deletedmom_71 ay çok geçmiş olsun canım tek çare sağma makinası bul biyerden ve sağ ben öyle kurtuldum
Deletedmom_71 Acemianne12 teşekkür ederim 😇 dediğin gibi yapıyorum hatta sıcak su hazırlayıp içine mutfak havlularini koyup sıcağıyla göğsüme masaj yapıp ardından çekiyorum sonrasında oğluma ds çektiriyor gücü yettiği kadar ama yinede zor geçiyor sanırım devamli ter atıyorum zorlaniyorum
Deletedmom_71 Mammamiaa_ parol 2. Secenek olarak bekliyor zorda kalmadan almak istemedim. Manuel makina ile çekiyorum o da çok çekemiyor açıkçası
Deletedmom_71 Elifatm1 hemen geçmiyor sanırım ya ben önceki günlerde de yaşadım hala terini atıyorum soğuk soğuk ter bossliyor benden
Deletedmom_71 Nzdl sagma makinam var ama Manuel o da çok çekmiyor sanki yinede çektiriyorm ama. Sagol csnim
57ezgi Deletedmom_71 mastit olmuşsun canım benim bende oldum 3 günde geçtim süt sıtması deniyor aynı zamanda sıtma gibi gelir titrersin donarsın sonra bi bakmışsın zınba gibisin :) sıcak suyla duş yap göğsünü bi tarakla güzelce tara aşağıya doğru çok işe yaradı bende bide bol bol emzir ya da sağ
Deletedmom_71 57ezgi gecen de oldu böyle geçmişti bu defa biraz zorladı devamli sıcak su ile masaj yapıyorum sagiyorum ve de oğluma cektiriyorum faydası olur inşallah tarak ile de denicem cok ssgol canim
minmin-hanim Deletedmom_71 Ateşiniz var mı eğer ateşiniz de varsa doktora görünmelisiniz enfeksiyon kapmış gögüsleriniz, mastit olmuşsunuz.
Tugba_lina Merhaba bende çok yaşadım sağmaya çalışın sıcak duş ve eğer ona rağmen rahatlamıyorsa masaj yaparak göğüsteki kanalları açın ve tekrar sağın yada elle yumısakça sıkarak boşaltın ama süreklilik olursa geçmezse doktora başvurun enjeksiyona çevirmesin
Talhaninanasi Deletedmom_71 geçmiş olsun mastit olmuşsunuz ben de çok oldum çareyi bol duş almak ve duşta elektrikli diş fırçasıyla masaj yaparak buldum çıkınca da emzirmeye çalıştım emmezse sağdım
Deletedmom_71 Talhaninanasi teşekkür ederim bende duşa girip sonrasında yüz temizleme aleti ile masaj yapacağım bakslim iyi gelecek mi
Acemianne12 Deletedmom_71 siz devamlı kendiniz sağmaya da çalısın yoksa tıkanıklık git gide daha kötü olur hem sizde hafiflemiş olursunuz
Elifatm1 Deletedmom_71 aynen bende öyleyim. Ateşlendim. Bende yaşadım ilk günler. Geçmiş olsun insAllah geçer