Fatmanaz Kızım aç kalıyor beni emmiyor sağdığım süt yetmiyor sizce hangi mamayı kullanayım kızımın kilo alımı iyi değil 3. Ayda 600 gr aldı kilo aldırsın istiyoruz
Skrsln Fatmanaz aptamil benim bebeğime kilo aldırdı canım ama içeriği daha iyi diye hipp e başladım daha memnunum 😊
Sareem Fatmanaz 600 gr az bi kilo değil ki ama.ben mama + meme şeklinde 400 gr aldigimiz ay doktorun iyi dediğini biliyorum 4. Ay.
Milam16 Fatmanaz ben basta aptamil kullandım kızımda gaz yaptı sma aldım anne sütüne en ykın olan dediler oda gaz yaptı simdi hipp kullanıyorum cok memnun kaldım
Fatmanaz Skrsln ben 1 aylıkken aptamil kullandım sanırım çok verdiğim için su gibi hepsini kusuyordu hipi araştırayım canım teşekkürler
Fatmanaz Sareem canım bizim doktorumuz az dedi ve ben çok gerildim ama aslında omdan değil sütüm tükendi artık kıxım beni emmiyor bende düzenli sağamadığım için azaldı e oda büyüdü tabi
Yavuzumunannesi Anne sütü ile alınan 600 gr çok iyi bi kilo bence mamaya geçmeyin anne sütünüz daga da azalır zaten dört ayımdan sonra alınması gereken 500 gr aylık
Fatmanaz Yavuzumunannesi canım kızım beni emmediği için ben mama diyorum yani sağdığım süt ona yetmeyecek dolapta stok var onu kullanıyoruz ve gün içinde içtiğinin yarısını üretmiyor göğüslerim
NurDemir Doğum yaptığım hastane hipp veya humana demişti.birkaç eczacıya danıştık humana bir tık daha iyi dediler biz humana aldık çok memnunum.