Miracinannesi0 Benim gibi uykusu ağır olan var mı bebeğimin sesine genelde uyanıyorum ama çok yorgun ve aşırı uykusuz olduğum günler hicbisekilde uyanmiyorum kaç kere eşim işe geç kaldı korkuyorum bebeğim aç kalacak ağlayacak duymayacagim diye 29 günlük bu arada
Ask_hosmus Miracinannesi0 korkma duyarsın canım alarm kur bende öyle yaptım 2 saate bir alarm kurdum öyle uyandım alışınca da kendi kendine uyanıyor zaten 😊
Nuray23 Miracinannesi0 benim uykum da çok ağırdır. Ama bebeğimin sesini duyuyorum. Duymadiysam uyanmamistir 😂 öyle ümit ediyorum😂😂 ama sizin bebeginiz daha küçük alarm kurmakta fayda var sık sık besliyceginiz için.
Deletedmom896 Miracinannesi0 Yorgunsun ondan böyle ağırsın 10-15 güne canavar olur ıhhh sesine uyanırsın😁
Derya-Anne Miracinannesi0 valla evlenmeden önce benimde uykum ağırdı ama evlenip çocuğum olunca o ağır uykudan eser kalmadı
Miracinannesi0 Nuray23 gece iki kez kalkıyor sadece bende o uyanınca agliyor kalkıyorum yanlış mı yapiyorum
Nejlavrl Miracinannesi0 canim o baslarda oyle oluyor emin ol heoimiz o yollardan gectik bebegine alışıncaya kadar bu sekilde uyanamayabilirsin biraz zaman gecince uykusu en agir olan anne bile bebeginden cıt sesi gelse uyanir uyaniyorda benimde ilk zamanlar hep esim uyanirdi ben hic uyanamqzdim adam kaldirirdi beni cocuk agliyor sen nasil duyamiyorsun derdi sonra sonra alisiyorsun onun varlığına beyninde hep o uyrken bile 😃