Aras78 1 aylik kontrolunde kac kilo almis benim bebegim erkek 3 kilo dogdu 1 aylik kontrolünde 4 kilo olmus 1 kilo olmus sizin kac
Minel123 Aras78 bizde bugün 43 günlük olduk 2640 kg dogdu Perşembe günü doktor tarttı 40 günlükken 3850 kg
Minel123 Aras78 evet sadece mama 13 günlükken covid oldu 14 gün yoğum bakımda kaldı öyle olunca bende üzüntüden sütüm kesildi mecbur mama veriyorum 😕
serenity_35 3.170 gram doğdu kızım 3 kilo ile taburcu olduk 1 aylık kontrolde 4600 du 38 gunlukken 5200 dü . 2 aylık kontrolde 5600 grmdi. Salı günü 3 aylık olucak bakalim ne kadar almış bende merak ediyorum
Minel123 bikerem bir aylık aşıda ateşi çıktı mı acaba biz covid sebebiyle yarın olacağızda korkuyorum ateş olur diye
serenity_35 Esrarenas21 sadece bebeği emzirip uyu uyan tekrar emzir sadece tuvalet yemek ihtiyacı dışında yanından hiç ayrılmadım daha detaylı açılımı nette var bakabilirsiniz
bikerem Minel123 hayir hic atesi cikmadi,2 aylik asida verem asisi canli asi oldugu icin ve rotavirus asisi da yapildigi icin 2 aylikta oldu
Minel123 bikerem covidde çok ateşlendi bebeğim , üzerimde bir korku kaldı habire bebeğin ateşini ölçüyorum sanki ateşi çıkınca yine birsey olcak diye
bikerem Minel123 oyy Rabbim esirgesin ınsallah,onla gelmis gecmis olsun,su illet bi bitip gitmedi ki el kadar yavrularda bile cikiyor,Allah korusun