dlekturann Selam kızlar başınıza geldimi bilmiyorum ama ayağım burkulalı 15 gün oldu hiç ağrısı dinmiyor hep aynı doktora gittim kırık yok dedi krem verdi gönderdi azalıcağı yere daha çok ağrıyr sanki başına gelen varsa bilgi verebilir mii ?
Agahinannesi dlekturann benim hamilelikten önce burkulmuştu basamağı görmeyip adım attım ayağım yan döndü kırık çıkık bişey yoktu ama üstüne basmamam gerektiği için alçıya aldılar 15-20 gün alçıda kaldı sonrasında düzeldi alçıdaykende ben basıyodum deynek kullanamıyodum pek. Ama şimdi de mesela soğuk aldığında yada üstğne çok fazla yüklendiğinde ağrıyo. Ve öyle bişeyki burkulan kırılan yada incinen yer sürekli aynı şey geliyo başına hiç düzelmiyo yani 🤦♀️
LivaLiva dlekturann 3 ay oldu hala iyileşmedi ki ilk önce film de bilmediler geçmeyince doktora gittim emar cektiler ve kırık 🤦🏻♀️
Asas dlekturann bende düz yolda yürürken ayağım burkulmuştu canım çok ağrıyodu meğersem çıkmış öyle bişey olabilirmiki filmde gözükmez diyolarya 🤷♀️
Asas dlekturann valla bnmkini doktor anlamadı babam dsi de çalışıyodu ordaki sporcuların sağlıkçısı vardı o adam halletmişti