Deletedmom4444 Hayırlı aksamlar 8 yasindaki oğlumda yaklasık 1 haftadir vardı iyice cogalmaya ve kızarmaya basladı.Randevu aldım salak gibi unuttum saatini 😏 Ne olduğunu bilen var mı? Tüm vücutta var ufak ufak.
Deletedmom636262 Deletedmom4444 çok mu sıcak diyicem kışa giricez ısirik olabilir mi acaba oda sıcaktan olan bişey yada alerji
Deletedmom4444 Tombikdonerartikcokpahali gozpariltisi Mom73727 2_MelekAnnesii Ebruea Erenefes Minik_serce Yesilimm Duyulurum Fitifiti Keremikoo espiri Deletedmom636262 Hepinize tesekkür ederim.🙂Rose ( gül )hastalığıymış stresten kaynaklı olurmuş.ilac verdi 15 gune kalmaz dedi.
Deletedmom4444 Tombikdonerartikcokpahali Bu kasinmiyor bide su cicegine benzetemedim bende bilmiyorum ki.🤷
2_MelekAnnesii Bu ara ilkokullarda ana okulu ve kreşlerde yani sadece çocuklar arasında dolaşan el ayak hastalığı salgını varmış. Instagram’da takip ettiğim bir annenin oğlunun başına geldi bende ordan öğrendim. cildiyeye gösterin inş. En kısa sürede düzelir 🙏
espiri Deletedmom4444 bu psikolojik oluyor yanılmıyorsam kaşınmıyor ama böyle oluyor yeğenimde oluyordu adını unuttum şu an bitiyor sonra tekrar oluyordu psikolojik olduğu için