Halimemeva Arkadaşlar 1buçık yalındaki kızım ateşli ve ayaklarını karnına çekerek ağlıyor hastaneye götürdüm gazı var lavma yapman gerek dedi ama ben şurup ile kullanmak istedim ama geçmedi kullanan var mı lavma bu yaş grubuna
Bebek-annesi Halimemeva yaptırın gazı varken bende acile götürdüm 2 kez yaptılar valla rahatladı o yüzden kötü düşünmeyin yani rahatlar biraz olsun. Gazdan çok çektik bizde
herseyguzelolacakk Halimemeva ben 4 aylık bebeğime kullandım. İnanın lavman şurup yada fitilden daha iyi. Korkmayın bi sorun çıkmaz. Sadece yaparken prospektüsü iyice okuyup dikkatli yapın
Halimemeva Rabiamhmt gerek demedi de şurup da kullanabilirsiniz dedi ama çoğu kişi de 3 yaş altına yapılmaz diyor bilemedim 🤷♀️
mihrosum Halimemeva 1 yasında sureklı yaptım kızıma kim yapılmaz diyor ya. Popoya sık bekle hemen yapar zaten
kenankaan Halimemeva oğlum 15 aylık, ilaçları nedeniyle kabızlıgı çok fazla oldu, libalaks diye bir lavman var, ondan yaptım. Herhangi bir sıkıntı olmuyor yapabilirsiniz. Kabızlık nedeniyle çektiği acı daha fazla inanın
Bebek-annesi Halimemeva korkmayın hiç kötü bişey değil zaten doktorlar da rahatlasın diye yapıyor aslında kakayı kapamadığı için değil bağırsaktaki gaz rahatsız eden bebeği lavman bi nebze olsun rahatlatıyor ama probiyotik ve gaz damlası kullanın veya dulcasoft gibi dışkı yumuşatıcılar.
aylizinannesiii Halimemeva Canim lavman rahatlatiyor hem tuvaletini yapıyor hemde birsuru gaz çıkarıyor
Halimemeva Hepinize çok teşekkür ediyorum denedim yaptık biraz rahatladı idrarına baktıracam ateş düşmediği için Bebek-annesi Kimo Samett95 Bsrumt55