Duygulu Arkadaşlar 15 aylık bebeğim yaklaşık 2 haftadır rahatsız grip oldu ardından ishal falan derken kilo verdi çok üzülüyorum bişey yedirmek te çok zorlanıyorum acaba sizin bebekler kaç kilo ben mi takıyorum acaba kafama
kenankaan Duygulu hastaylen iştah kaybı olabilir, ishal nedeniyle de kilo verebilir, geçici bir durum iyileşsin toparlayacaktır annesi. Kiloya takılmayın, sağlıklı olsun geri alır verdiği kiloyu. Bir de bazı şeyler genetik, bazısı hep zayıf bazısı hep tombik
Nesizade Duygulu iyileşince yer annesi merak etme hastayken bizim bile canımız bişey istemiyor.benim oğlum 3 gün ağzına su bile koymadı hastayken iyileşince yavaş yavaş yemeye başladı elhamdulillah geçici bi süreç kilosununda yeniden alır rabbim şifa versin 🌸
Yerfistigininannesi Duygulu iyilesince yer inşallah caninizi sıkmayın bizimki 19aylik hala 10kilo 2gr
Asilzademom Duygulu her bebek farklı kuzum benim benim oğlum 10 aylıkken 9700 kilodu sonra emeklemeye başladı 2 ayda 6 dis cikaridi 12 aylik olduğunda 8200 e indi şuan 15 aylik 10 kilo anca qma iştahı sağlığı yerinde geri toparlıyor takma kafana bu kadar
ezogelinn Duygulu hastayken öyle oluyor sonra toparlar benim kızımda 8 aylıkken 10 kiloydu sonra dişten ishal oldu 1 yaşında bronşit oldu hastanede yattık yeni toparlıyor 14 aylık bugün tarttirdim 10 kilo 700 gr bi ara 11 200 olmuştu inip çıkıyorlar demek ki