arel21 Iyi aksamlar 4 aylik bebegim var sureklii hiriltisi oluyor aranizda bu durumu yasayan varmi acaba ?
teacher54 arel21 benimkinin hırıltısıda 4. aydan 7 aya kadar sürdü nedenini bir türlü bulamamışlardı😏
fatma_erva arel21 Benim bebeğim de 4 aylık nerdeyse 15 gündür hırıltı var doktor cigerlerinden film çekti allerjik birşey varmış bi damla verdi onunla geçti biraz şuan rahat uyuyor gece. Bi doktora götürün derim
arel21 Aslmra80 cok gittim ama bisey yok diye surekli gonderdiler teacher54 teacher54 kusma oluyormuydu peki benim bebegim surekli kusuyir emiyor emerken kusuyir onada bisey bulamadilar bi peynirsi kusuyor pesine su seklindde kusuyor
Aslmra80 arel21 o zaman balgam vardır onu atamiyordur veya da burnu dolu olabilir. Çok kusuyorsa her beslenmeden sonra fışkırır tarzında o refludur
Elifelif00 Benim bebeğimdede sürekli hırıltı vardı götürdüm ciğerlernde bir şey yok dedi sürekli burnunu aç dedi açmama rağmen balgamı atamadığı için ara ara oluyordu ama yinede doktora gittğinde bir sor bence 🌸
arel21 Elifelif00 evet gittim muanesini ettiler ama gecmiyor surekli burnunu temizliyorumda sabki balgam var gibi
Elifelif00 arel21 ben bazen nefesim yetmıyor yarısı içinde kalıyor oda balgam yapıyor eğer eşiniz yapabilirse burnunu o açsın daha iyi oluyor🌸