Nefisesrmhmet Sezeryanla doğum yaptım 1 aydır makatimda çatlak var doktora gittim ilaç verdi geçmezse gel dedi gittim ameliyat dedi. Başına gelen geldiyse nasıl tedavi edildi ameliyatsız? Çok canım yanıyor dayanamıyorum bebeğime bakmaya halim olmuyor.
Birkedibirbebekkkk Nefisesrmhmet ben aynı durumdan ameliyat oldum. Ameliyattan önceki yaşadığım ağrıları acıları düşündükçe içim kötü oluyor.. kremler ilaçlar hiçbiri işe yaramadı. Sizinde böyleyse bir an önce ameliyar olum kurtulun derim. Aynı gün taburcu oldum. Ameliyat günü aşırı baş ağrım oldu ertesi günü hayat normale döndü. Geçmiş olsun
Yzn Nefisesrmhmet canım bendede var aynı sorun neler yaptım gecmedi en son botoks yaptım banamsın demedi yarın İstanbul’a gidecem bi doktor buldum videoları begendim ama cokda korkuyorum bilmiyorum inşallah hayırlısıyla kurtuluruz bu illetten 45 günlük bebegm var kucagıma alıpda hic emziremedm bile
Rabiakaradas Nefisesrmhmet bende de vardı dogum yapalı 50 gğn oldu yeni yeni gidiyor ekmegi bıraktim yersem kepekli falan oda bağırsakları yumuşatsın diye cok cektirdi artık lavaboya gitmeye korkar oluyordum atlatıyorum cok sukur kabız yapacak seylerden uzak durmaya çalışıyorum Allah şifa versin canım yaşayan bilir ne kadar acı oldugunu
Nefisesrmhmet Birkedibirbebekkkk ameliyat oluncada geçmiyor dediler. Çok korkuyorum ameliyatından ne yapacam bilmiyorum
Miracinannesi52 Birkedibirbebekkkk emzirme var mıydı ameliyat olurken acaba bende de var ameliyat olmak istiyorum ama bebeğim sadece anne sütü oluyor narkozdan sonra nasıl emzircem onu düşünüyorum
Birkedibirbebekkkk Taze_annecik Aydın’da yaşıyorum burada devlet hastanesinde oldum belden uyuşturmuşlardı narkoz yok.
Birkedibirbebekkkk Nefisesrmhmet ben evlenmeden önce ameliyat oldum 5 sene oldu. Çok şükür hamilelikte de tekrar etmedi. Belden uyuşturdular zaten çok kısa sürdü 15 dakika da çıkmıştım ameliyattan. Aydın’da yaşıyorum ben burada devlet hastanesinde oldum. Korkulacak bir durum yok inanın o acıyı çekmekten kat be kat iyi ameliyat olmak.
Grupyildizi Birkedibirbebekkkk Ameliyat sonrasi makata tampon koyuyorlarmi aci oluyormu cikinca birde girmeden once lavman yapiyormusun
Tirtilinannesiii Birkedibirbebekkkk hangi doktor birde Atatürk de mi yoksa üniversite Hastanesi’nde mi oldunuz
Birkedibirbebekkkk Nefisesrmhmet hemen toparladım afedersiniz ilk birkaç tuvalette insan korkuyor ama hiçbir sorun olmadı. Zaten birer kutu ilaç veriyorlar rahat tuvalet yapmamız için o kutu bittiğinde de ameliyat yeri çoktan iyileşmiş oluyor. Tek sıkıntım ameliyat akşamı inanılmaz baş ağrısı çektim ama ameliyat yeri çok sinirli bir bölge olduğu için doktor zaten bunu yaşayacağımı söylemişti. Gerçekten korkmayın çok rahat edeceksiniz. Tuvalete girmek işkence olmayacak artık.
Yzn Taze_annecik canım gerilme yok sancım cok lavobada ayrı cekiyorum cıkınca şavobadakınden cok 10 12 saat ölüp ölüp diriliyorum cok zor gerçekten bu kadar sancım olmasa zaten tedavi bile olmazdm ama cok dikkat ettgm halde oldu
Civcivinannesi Nefisesrmhmet bende ameliyat oldum 15 yıl oldu İstanbulda devlet hastanesinde hiç korkulacak birşey yok hatta olmadığınızı her güne pişman olucaksınız ameliyat olduğunuzda o yüzden bir an önce yaptırın çok rahatım tekrarlamada yapmadı yediklerime dikkat ediyorum ayrıca aynı gün ayağa kalktım hastaneden 3 saat sonra hastaneden yürüyerek çıktım
Nefisesrmhmet Birkedibirbebekkkk çok teşekkür ederim çok rahatlattiniz beni inşallah benimde böyle güzel geçer