yagizinannisi 2,5 aydır diyetteydim artık 6 aylık ara ara deneme amaçlı sütlü şeyler yedim ama baya az miktarda öyle aşırı bi tepki olmadı bebeğimde acaba geçiyor olma ihtimali var mi bilgisi olan tek kakamız yeşil onun dışında gayet huzurlu
yagizinannisi Ardahsyn evet hiç tüketmedim örneğin kraker dahi yemedim peynir altı suyu fln oluyor die
yagizinannisi Ardahsyn ishalle öğrendik süt ürünlerini tüketmedim 1 haftaya düzeldi sonrada hep dikkat ettim bakalım haftaya kontrol var büyük ihtimal diyeti açıcaz
yagizinannisi Handannnn hem de çooook biz hep oğlumun gazı olduğunu sandık meğer bundanmış saatlerce ağlıyordu gaz da aynı şekil alttan üstten
yagizinannisi Handannnn gaz huzursuzluk mukuslu gürültülü kaka hırıltı en çok bu vardı bizde kulak arkası döküntü en son ishal de olunca alerji olduğu anlaşıldı
yagizinannisi Handannnn yüksek ihtimal var o zaman sizdede diyete başlayınca resmen ağlaması geçti bebeğimin
Halimbyd Benim bebeğimin de süt alerjisi var 1 haftadır diyet yapıyorum düzelmedi kakası ne zamana düzelir acaba
Halimbyd Benim bebeğimin de süt alerjisi var 1 haftadır diyet yapıyorum düzelmedi kakası ne zamana düzelir acaba