2papatya Hanımlar hayırlı akşamlar🌸 yeni kapandım ve alıp memnun kaldığınız tesettür markaları var mı? Bakıyorum şöyle iyi gibi alıyorum ya tuniği kısa yada dar kesim hep iade ettim. Zaten onları giyecek olsam kapanmazdım. Yada şöyle tarzlarla rahat edersin dediğiniz öneriler de olur 😊Spor bi tarzım var sade seyleri seviyorum. Önerilerinizi esirgemeyin inşallah 🌸🌸
1tuhafokur 2papatya instada Bahre ve hüner butik var bir bakın isterseniz onun dşında Sefa Merve Modanisa gibi siteler e bakabilirsiniz 😇
Kirpigiller 2papatya rabbim daim etsin inşallah 🥰😌 Instagram’da heqaoffical var gayet sade bol uzun çeşitleri var. Yine Instagram da nurrgiyimm var nuralmoda var ve zumraesarptesettur bunlar dediğiniz tarza uygun olabilecek öneriler :)
Zuhallkahraman 2papatya setrems, gülce, tekbir bunlardan giyiniyorumdum fakat tesettür markaları kendilerini aştılar. Haddinden fazla pahallı. İşin içine “muhafazakar,” terimi girince tesettürü, tatili hepsi ayrı pahallı oluyor 😏
Kuzucukumsu Zuhallkahraman çoğunluğu polyester oluyor gıcık oluyorum. Trendyol modest I tavsiye ederim
2papatya Zuhallkahraman evet gerçekten pahalı e biraz da uygun olsun dersen ilk yıkamada ağZı burnu kayıyor
Zuhallkahraman Kuzucukumsu aslında değil pamuk ürünleri de var ama gereksiz pahallı. Uzun zaman oldu almıyorum artık.
Hayatkisa1126 2papatya dogan butik var dikim yspiyor Instagram’da birde canim spor gabardin takım alabilirsin manuka modakasmir eşarp Instagram’da çok daha guzel siteler var Tuğba alvina mahzalarini kesinlikle öneririm tugbadan aldığım ürünleri yıllardır çok severek kullanıyorum kalıcı uzun yıllar giyilecek modelleri üretiyor manuka spor giyim için çok iyi ama doğan butik çok güzel şeyler özel diktirdim boydan uzun seyler
2papatya Hayatkisa1126 AA eşarp/sal için sormamışım onu da yazmışsınız sağolun oralara da bakıyorum şimdi 🌸