Selin1905 Kizimin saclari cok seyrek ve basinin kenarlarinda hic sac yok acaba sıfıra vurdursam faydasi olur mu ??
Fun Selin1905 sıfıra vurmakla sık çıkma olayı tamamen hurafe. İlk aylarda bebeklerin saçları dökülür sonra hemen yenisi çıkıyo 5. 6. Ayında bence kestirmeyin. Kızımda da böyle oldu ilk yattığı yer yani kafasının arkası kelleşti ama ardından hemen çıktı
Pcoslubiranne Selin1905 bebeklerin saci kazitmakla cogalmaz sadexe hepsi ayni anda buyudugu icin öyle gozukur.Ha simdi kestirmissiniz ha 3 4 yasinda.Simdi bebek birakin o tatliligiyla kalsin.emin olun cok pisman olursunuz.
1anne_xd Kaç aylık bence faydası olmaz ben yaptım pişman oldum daha çok şekilsiz çıktı ön bi taraf çıkmıyor ya
1anne_xd Selin1905 hım cnm dökülüp tekrar çıkıyor ilk saç zten biz çok erken yaptık doğumdan sonra malesef eşime uydum halbuki saçıda vardı yine uzuyor ama şekilsiz bence sıfıra vurmak fayda etmez ama belkide bizde böyle oldu bilemem
Fun Selin1905 ozaman genetik olarak seyrek mi acaba saçlarınız? Sizin tercihiniz ama ben yaza kadar beklerdim