Seda0651 Daha 10 günlük lohusayim . Sütüm o kadar çok geliyor ki ne göğüs pedi ne göğüs kalkanı işe yarıyor 10 dakikada üstüm basım batıyor . Sagdigim zamanda bebiş hiçbir şekilde içmiyor ne yapmalıyım
Tugce Seda0651 ilk zamanlar süt bol gelir sonrasında göğüsler terbiye oluyor öyle çok gelmeyecek. Sağdıklarınızı paylaşabilirsiniz ilk zamanların sütleri çok değerli olur 😊 İnstagramdan Dilruba Demirezer’e yazarsanız hem size öneride bulunur hem de fazla sütlerinizi ihtiyaç sahibine ulaştırır
Asya2 Seda0651 bence at buzluga lazim olur sana disariya falan cikinca cikariir yaninda götürürsün falan
Ceylanergen Seda0651 bence çocuğu emzir doyunca kalanı hep sağ dolaba at ileri de çok lazım olur ek gıda da falan bazı yediklerine katarsın bebeğin anne sütü çok sağlıklı
Seda0651 Asya2 Suan sagdiklarimi içmiyor acaba nasıl verebilirim . Kaşık ve enjektör denedim ama olmadı
ARASefeminnak Seda0651 ben avent biberonla veriyorum dogdugundan beri sagdigim sutu bir sıkıntı yaşamadim doktorumda calisan kadinsin zaten eninde sonunda vereceksin verebilirsin alisirsa senin icin daha rahat olur hatta dedi