ikiKudurukAnnesi Evet kızlar bugün bebişler ne yedi yazın bakalım 😂 Sabah : yumurta patates salatalık verdim ama biraz patates ve salata yedi sadece 😏 Uyumadan yogurt yedirdim uyudu Öglen : Mercimek çorbası Akşam : Tavuk vericem ama yemez 😢 Yatmadan : Yulaf unundan muhallebi Aralarda da emiyor tabi 13 aylık kız bebiş..
balporsuguu ikiKudurukAnnesi sabah:1 haslanmis yumurta,salatalik,5 tane patates kizartmasi,1 dilim peynir Öglen:patates yemegi,bulgur pilavi,ayran Ara: 1 dilim limonlu az sekerli anne keki Aksam: yogurt corbasi icecek😊 14 aylik kiz bebek
Feyzosunannesi ikiKudurukAnnesi 14 aylık kızım sabah biraz yumurta patates peynir yedi öğlen çok az poğaça yedi sonra emip uyudu şuan uyuyo uyanınca bı çorba yada yoğurt veririm akşamda tavuk yapicam onunla pilav yer inşallah pek iştahı yok 🌸
ecemm-6161 ikiKudurukAnnesi canım beniöde sabah yumurta beyaz peynir reçel veya pekmez azıcık cay açık veriyorum öğlen corba veya meyve püresi daha sonra meyveli yoğurt aksama muhallebi anne sütü Yok Çara öğünlerde büskibi kek ne olırsa 😊
balporsuguu ikiKudurukAnnesi 6.ayindan itibaren tuzsuz yapip yedirdim ben birazda bebegin icinden gelmesi lazim.Suyuna ekmek banip verebilirsiniz,ya da kati bir yemekse patates gibi catala batirip eline verin oyle daha cok yemek istiyor benim ki.Yemek istemedigi birsey olursa pilavla karistirip veriyorum arada
Winner Sabah ilk uyandığı zaman devam sütü, daha sonra kahvaltıda salatalık ve ceviz rendesi, labne peyniri, omlet(sarısı) Öğlen sehriye corbası, bulgur pilavı. Aksam meyve püresi. Yatmadan yine devam sütü
Pamuk_bebegim42 Winner Merhaba lütfen bana fikir verirmisiniz devam sütü nasıl hazırlanıyor ilk kez verecem ve bilgim yok pınar devam sütü aldım
tosbikyanak-ela- ikiKudurukAnnesi kaç aylık doktora goturdunuz mu? Benim kızımda asla yemezdi doktora gittik B12 vitamin eksikliği ve idrar yolu iltahabi çıktı 10 aylıktı teşhis konulduğunda. Şuan aylık B12 iğnesi var idrarini da sürekli takip ediyorlar 23 aylık sıvı şeyler dışında herşeyi yiyor çok şükür. Ama kendi yiyor tabiki de ben verince istemiyor
Linaaa1 ikiKudurukAnnesi yani süt bebe bisküvisi veriyorm ama kahvaltılık ymk bazen yumurta sadece salatalık ymz çiğner atar meyve olarak muz sadece atmadan yer öğün ymklerini özel yaparm pek yemez ama kndimze yaotgim ymktn tadar bazende yer ama düzenli ymk ymz süt içer sadece
Mon-second-souffle ikiKudurukAnnesi Kahvalti : 1 haslanmis yumurta, peynir, kasar,zeytin Ara : Kefir Ogle : Semizotu yemeği İkindi : Kek Aksam : Haşlanmış tavuk ve yoğurt 1 yaşında kiz ve cani istedikce emiyor
Ahmetaslanannesi Mon-second-souffle oğlum kahvaltılık yemiyor sevmiyor ana yemek yiyor ama nasıl sevdirebilirim 🤗 afiyetle yesin