Rozhiv Hep övüyorlardi kimisi dalga geçiyordu hiç kullanmadım bugün hakmardan aldım sürdüm duşa girdim çıktım yüzüm bebbek gibi oldu mis gibi parlıyor şakaaa gibi yaaa Her hafta mi ayda bir defa mi kullanılıyor bu maske 😂
2cocuk_1anne_ Honki_Ponki nerden alıyor sun a 101 bim de oluyor mu burda seç market var başka market yok da
Rozhiv pandemibebegi ben hiç inanmazdım TV lerde hep bembe maske yok siyah maske diye reklamı çıkardı dalga geçerdim ama valla sonuç mukkemll
hypatia Rozhiv siyah maske diyince aklıma siyah cerrahi maske gelmesi, ne alaka ki yüzü neden cam gibi oldu diye bir kaç saniye düşünmem… 😂😂😂 pandemi bebelerinden sonra pandemi kadınları 🥲
Caglarass Rozhiv Yüzdeki tüylerin bazılarını da aldığından parlıyoruz galiba 😂 Birde duştan sonra yapmak daha iyi hem gözenekler açılıyo 🙈
minmin-hanim Rozhiv Nasıl bir etkisi oldu ? Gözenekleri mi temizledi yumuşaklık mı verdi ? Nasıl oldu?
Rozhiv Mom544154 canım sıkıldı normalde hiç maske falan yapmam yüzüme yıkar geçerim Markete gittim bikac kişi onermisti bı alayım dedim kendime esimede sürdüm hatta dalga geçtim eğlendik falan çok komik görünüyorz diye😂 Kurudu kaldırdım tenim çok hassastır kaldrirken maskeyi canm acıdı sarı tuğlerim yılların birikmiş pisliği çıktı 🤭 Şimdi kendimi çok temiz hissediyorum 😂