Deletedmom99886 snowflake Antalya’da kaş tarafında yaşıyorum köyümüze geldik izine fırsatı olan şehirde durmasın ya ☺️
Noname21 snowflake koyde yaşayıp şehire yakın olmak😃 gidan temiz olacak ama şehrin civiltisina da istediğim zaman gidicem 😃
Splash-Splash-Love snowflake Bir şekilde ödenir sizin rahatlığınız da önemli. Köyden evim olsa rahatım olmasa ben şehirde yaşarım
Danerys Azatsmommy ve hangi köy. Egede köyde yaşamak tatlı olablir. Anadolu ve doğu Anadolu köyleri ise sadece zorluk olabilir.
Ssssraa Şu devirde köy, kendin yetiştirecek kendin tüketeceksin. Mümkün olduğu kadar radyasyondan uzak kalacaksın. Toprakla haşır neşir olacaksın, mis daha ne olsun.
snowflake Deletedmom99886 gittim gerçekten de güzel ev kiralari da uygun gelmişti o an bana tabi üzerinden tam 3 yıl geçtii😀
Demirinannesi02 snowflake Allahın zoruna gitmesin ben köyde yaşayamam inekle tarla ile hayatta Uğraşamam bir de çok becerikli bir kadın değilim ben kendime de güvenemiyorum açıkçası
snowflake Demirinannesi02 öyle şeyleri bende yapamam inege filan yaklaşamam eşim de zaten beni tsrlaya götürmez işci çalıştıracak