Dilek21 Merhaba bayanlar benim kızım 4 aylık ve dişleri çıkıyor galiba üst disinde belirginlik var ateş salya ishal gibi belirtiler var ağrısından uyumuyo ve çok huysuz ne yapabilirim çok küçük olduğu için ağzinada biseyler götüremiyor
Twinkle Dilek21 şu an rahatlayıp uyuması için küçük bir çay kaşığı calpol verin isterseniz🌸 çok geçmiş olsunn.
Findikkurdu Dilek21 ya bende tam boule bir post acicaktim ates ishal yok ama cok huzursuz huysuz hep istiyorki kasiyalim masaj yapalim mahfoldu yavrum uykidan ciglik cigliga kalkiyor ve uyurken bile eliyle kasimaya calsiyor
Ogulveannesi Dilek21 hastanede bir bayan bana ikizlerine kullandığı “TetaGil”diye bir toz Önermişti onun sayesinde diş çıkarma dönemini sıkıntısız atlattık dedi kullanan çoğu insanda olumlu olduğunu söylüyor isterseniz bir deneyin 😇
Findikkurdu Dilek21 napacagimi sasirdim acaba bu jeller vardi yatistirmak icin doktor a sormadan onu kullansam mi dedim kendi kendime okadar caresiz kaldim eczacilara da sormak lazim onlar da bilir belki