Papatya58 Merhabalar hem bir öğretmen hem de 1 aylık bir anne olarak sizde de bu durum var mı diye sormak istedim. Hamileyken de çocuğum doğduktan sonra da “Acaba bebeğim otizmli mi?” “Başka bir hastalığı var mı?” Diye sürekli bir kuruntu içindeyim. Bu konuda yalnız mıyım tek ben mi böyle hissediyorum?
co2041 Papatya58 aynı şekilde öğretmenim ve 1 aylık oğlum var. Sadece otizm falan da değil her şeyi araştırıp kafama takıyorum hastalık buluyorum sürekli.. doğduğunda bile 1 hafta çocuğu inceleyip durdum gözleri çekik mi avucunda tek çizgi var mı vs.. (down sendromu için) çok kuruntuluyum
Bsrkk Papatya58 ayyy ben 4 aylık anneyim, bebeğim renkleri net görmeye başladığı için televizyon ilgilisini çok çekiyor çok bakıyor mu otizm olur mu siye ne kuruntular içerisindeyim bende 😄 tek olmadığıma sevindim, bende ziraat mühendisiyim 😁
Papatya58 co2041 Sanırım okulda özel eğitimli çok öğrenci gördüğümüz için. Ben bir ara destek odasında da çalışmıştım çünkü 😔
57ezgi co2041 çekik gözüm down sendromu habercisi olduğunu bilmşyordum bizimkisi 7,5 aylık direk çekik doğduk zaten Çinli bebek diye seviyo herkes bayılıyorum onun göz yapısına ama bizde genetik eşim eşimin annesi eşimin ablası onun kızı hepsi çekik :)
co2041 Papatya58 rehber öğretmenim ve konulara çok hakimim bu yüzden olabilir. 1 yıl da özel eğitim öğretmenliği yaptım😔
57ezgi co2041 ay yok bakmam genel olarak interntteng bişey araştırmam direk doktoruna sorarım internete bakınca çocuğu hastalık hastası yapıyorum