Mom4565 1995 en kotu telefon iPhone Türkiye de nasıl bilmem ama Avusturya da herşey paralı hiç birşey yukleyemiyorsun sadece alo demek için tavsiye etmem
Gunesgizem 1995 alcaksan alma güncellemeler çok geride evde pışpış açmak için kullanıyorum çok eskiden kullanmıştım
birkizannesi_ 6 yıl kadar kullanmıştım o zamanlar gayet iyiydi şimdi sadece babamın hediyesi diye dolapta bol duruyor 🤷♀️
GiybetReis 1995 ıphone 6 alınmaz artık. Min 8 almalısınız uzun kullanacaksanız. Onun yerine bütçe aşıyorsa ıphone 6 fiyatlarında android telefon bakın.
DurununAnnesi12 iphone alma pişmanlıktır müzik indirme programları yok olanlar dolandırıcı paylaşım yapamıyorsun sürekli dönüyor resim fazla çekemiyorsun gb anında doluyor oyun vb yüklerden telefon donup açılmıyor
LarininAnnesi 1995 şuanda 11 kullanıyorum eşim doğum hediyesi aldı. Bundan önce 6 kullanıyordum ama hiç tavsiye etmem. Se çıktı ona bakabilirsiniz fiyat olarak biraz daha uygun
Adamelis12 1995 I Phone 6s plus resmen çöp hiç bulaşma derim. 6 senedir kullanıyorum sağlamlıktan yana sıkıntım yok çok sağlam telefon amaAaa güncelleme geldikçe benim beynime de güncelleme geliyor kurtulmama az kaldı ondan 🙄🙄😂
Srnsrnsrn 1995 yaklaşık 6 yıl kullandım sonra intihar etti bir daha da açılmadı. Artık güncellemesi falanda gelmiyor üretilmiyor o yüzden sıkıntı yaşayabilirsin alma derim
1995 Eşim arkadaşından almış da suan elimde kullanıyorum memnunum aslında merak ettım benım gıbı kullanan var mı dıye 😍