Zeke Nasıl yapıyorsunuz kızlar mesela mama kullanan anneler kaç kere mama veriyorsunuz günde neler yediriyorsunuz
Aesma Zeke 200cc mama içiyor günde 3-4 kere ama iştahsız baya ek gıda konusunda:/ az yiyor mamayıda uykuda içiriyorum yoksa içmiyor onuda
Fulya1108 Zeke ben bütün gün ek gıda veriyorum yatmadan önce ve gece uyandığın da mama veriyorum 240 cc doktora sorduğum da günde min 500 cc mama almadı şart dedi
Zeke Aesma hmmm bende 3-4 kez veriyorum azaltmakta istiyorum ama bu seferde kabız olur falan diyorum bilemedim ne zaman bırakırlar acaba mamayı
Zeke Fulya1108 ben sabah yeni uyandııgnda bi mama veriyorum sonra telrar uyandıgında kahvaltı tarzında ek gıda veriyorum sonra yoğurt ya da meyve püresi sonra tekrar mama sonrası mama zaten yani toplamda en fazla 4 kere içiyor o da 480 cc ediyor . Sizin bebeğiniz kaç cc içiyor tek seferde
Sarelim Zeke Fulya1108 bnm kızım 9 aylık. Sabah uyandığında 180 ancak içiyor devam sutu.gece içmeye bıraktı, uyku agır basıyor. GUN aralarında da ek gıda alıyor acıkması çok gec oluyor. Bu yuzden 500 CC GUN içinde tamamlayamıyorym artık. Ancak 350 oluyor
Alpannesi Oglum 8 aylik,bügün ögün leri ek gidaya gecmedik ama Kahvaltiyi ve Ögle yemegini yediriyorum, Aksam yemeklerini damagina uygun oldukca corbalardan ve hala uyumadan önce ve gece emziriyorum
Fulya1108 Zeke bizde 9,5 aylığız 2 en fazla 3 mama içiyor tek seferde 240 cc içiyor mesele dün 21 içti 4 kadar uyudu 4 içti 240 cc demin yumurta pekmez labne yedi akşama kadar ek gıda yiyip yatmadan önce mama vereceğim tekrar
Sarelim Zeke sabah uyanınca devam sutu. Sonra kahvaltı. Kahvaltısı içinde muhallebi de var.Öğle çorba, ara öğün meyve yoğurt. Ana yemek kıymalı ne pısırıyosam. Aksam çorba. Ve devam sorunu 350 400 tamamlıyorum işte
Sarelim Fulya1108 240 tek seferde içiyorsa ek gıda fazla almıyor mu. Çünkü 5 saat tok kalsa uyudu diyorsunuz uyanınca yıne mama diyorsunuz içse 5 saat tok kalır yıne. Ek gıda ne yiyor kı kahvaltıdan baska.
Fulya1108 Sarelim ek gıdayı çok iyi yiyor iyi yemese zaten bütün gün aç olmuş olur... sabah kahvaltı 3 saat sonra çorba püre vs ilikli kemik suyunu hemen heme. Her çorbama püreme katarım sonra 3 saat sonra muhallebi yoğurt gibi şeyler sonra 3 saat sonra meyve 3 saat sonra da mama Uyku sizce yetersiz mi ? 😝
Sarelim Fulya1108 yetersiz demedim zaten, sadece mama içiyor gıbı algılandı çünkü, ml fazla.yani 1 kiloya yakın sut içip bide ek gıda , 😜
cokcocuklu Fulya1108 normalde emziriyorum yatarken 1 defa ve sabaha karşı uyandığında 1 defa veriyorum o kadar
Gunesinannesi 300 400 cc mamayı kaşıkla kavga ede ede yediriyorum asla yemiyo ek gıda desen oda aynı 3 5 kaşık zoraki