mom54546 Eliffffffff miele cok harıka bi süpürge hem emiş gücü hem kalitesi hemde ömürlük bi süpürge gercekten
MyEternalLoveNoyann Eliffffffff Beko 5986 toz torbalı 2senedir kullanıyorum çekim gücünde falan hiç azalma olmadı arızalanması çok memnun kaldım
Eliffffffff deryadenizmisali Dik süpürgeyle normal süpürgenin farkı ne bilmiyorum ki. Benim şimdi evde kullandığım toz torbası. Haznesi hemen doluyor. Filtresi hemen tıkanıyor. Bebeğim emeklediği için her gün yer süpürüyorum. Durmadan süpürge filtresiyle uğraşmaktan bıktım
Mucizem_06 Eliffffffff siz bilirsiniz ama bnce robot süpürge alın kurtulun ama yok illaha normal süpürge ise benimki Philips maraton iyi çekiliş gucu
ecemm-6161 Eliffffffff canım aldığım var bu sene cok iyi cekşm kuvveti fakir marka veyron xl turbo hepa filtreli cok iyi tavsiye ederim
tugceyildiz ecemm-6161 ya ben de aynısından almıştım ama ben hiç memnun kalmadım acaba benim makinemde mi sorun var filtrelerini değiştirdim bakımını yaptım ama yok çekim gücü çok kötü onun yüzünden gittim başka süpürge aldım bir ton para verip
Mom4565 Eliffffffff roboclean şidtetle tavsiye ederim böyle birşey yok bı ev süpür sanki yaz temizliği yapmış gibi oluyor ama fiyatı biraz pahalı ben 1,700€ ya aldım Türkiye de 20 bin TL galiba 🙈
GiybetReis Mom4565 20bin tl mi😱 20bin TL ye süpürge alcağıma 2seneliğine eve her gün gelecek bir yardımcıyla anlaşırım😂 Eliffffffff ben xiaominin dik süpürgesini kullanıyorum çok memnunum ama onunda haznesi küçük malesef. Fakat hazne boşaltması çok pratik.
tugceyildiz Mom4565 bende de aura cleanmax var 4500 e almıştım 1 buçuk sene önce bu ikisinin farkı ne bilmiyorum ama
Reyna Eliffffffff bence dyson v11 alın ben onu aldığımdan beri elektrikli süpürgeyi kullanmıyorum bile hem kablosuz hem çok çok iyi çekiyor anlatamam biraz pahalı ama kesinlikle ömürlük bir daha süpürge sıkıntısına girmezsiniz
GiybetReis Mom4565 şaka yapıyorum tabi😅 bütçe meselesi. 20bin uygun gelse mutlaka bende bi bakardım merak ettim😊
Mom4565 GiybetReis toz toplama özelliği de var evdeki tozları haznesine haosediyo yıka sil temizle klima yerine kullan yaz aylarinda içine koku köy evi mis gibi kokut yok yok 🙈😍
tugceyildiz Mom4565 ikisi de ihlasın sizinki sanırım yurtdışında satılan versiyonu Türkiye’de satışı yok. Türkiye versiyonu benim dediğim