Yoncaaaa1 Doktorumuz maflor damla verdi günde 3 kez 5 damla kullan dedi ama sanki kullanmaya başladıktan sonra kızım kendini çok sıkmaya başladı. Bu damlayı kullanıp yan etki yaşayan oldu mu???
Sunayusuf Yoncaaaa1 merhaba bende kullandım ama benim doktorum günde 1 kez 6 damla olarak kullan dedi bir yan etkisini de görmedim çok memnun kaldım.
Yoncaaaa1 Balarisi_melisEla 1prens1prenses02 yayburcukadini Sunayusuf Yaa ben çok mu veriyorum o zaman ama üstüne 3 çizgi atmış her birine 5 yazmış bu günde üç kez 5 er damla anlamına gelmiyor mu?
Yoncaaaa1 mka2020 doktora tekrar sorayım üzerine 3 çizgi atmış her birine 5 yazmış geçen attığı mesajda böyle bana "“ Gaz 3. Haftada başlar, gaz için maflor artı Damla kullanın günde 3 kere 5 damla”"" bu mesajı ben mi yanlış anlıyorum acaba bilemedim ya
yayburcukadini Yoncaaaa1 doğru anlamışınız ama çok fazla geldi bana yinede. Yarın sağlık ocağına sorun tekrardan isterseniz.
mka2020 Yoncaaaa1 Canım gaz damlası kullanıyorsan belki o yapıyordur çünkü bu sadece probiyotık , yok doğru anlamşsn dr daha iyi bilir tabiki