Duyulurum Şu aralar devlet hastaneleri randevuları yine kapalı mı yoksa ben mi alamıyorum? Oğluma ve kendime ikimize de alamadım kaç zamandır
NunuDudu Duyulurum bulunduğunuz bölgeyle alakalı muhtemelen. Ben daha cuma günü aldım çocuklarıma Ankaradayım.
Duyulurum YigtnAnnesi oğlumu 13 aylıkken kontrole götürecektim 14 ayı geçti götüremedim. Benim de aynı şekilde 1 hafta sonra gitmem lazım ama yok randevu, talep oluşturuyorum yine yok
Duyulurum elifineylulu Ben arayarak almıyorum Çünkü düşmüyor çok uğraşıyorum. İnternetten alıyorum randevu bulamayınca da randevu talep ediyorum yani açılır açılmaz bana mesaj gelecek ama o mesaj hiçbir şekilde gelmiyor daha önceden böyle yapıyordum bu şekilde alıyordum ama şu an alamıyorum. En azından bir hafta sonra bana mesaj gelmesi gerekiyor randevu açıldı diye ama açılmıyor. Böyle yapınca randevu açıldığında size mesaj geliyor ve randevuyu 20 dakika içinde kimse alamıyor sadece siz alabiliyorsunuz.
Duyulurum fatosd36 arayarak ulaşmak imkansız olduğu için ben internetten alıyorum MHRS den ama işte yok. Hadi belli bir doktor değil herhangi bir doktora da yok. Randevu talebi oluşturdum randevu açıldığı an bana mesaj gelecek ama açılmıyor. Sürekli güncelliyorum
elifineylulu Duyulurum Anladim canım inşallah alabilirsin ne diyim bu aralar vakalar artti ya ondan olabilir alamama durumu