Bal__oglum 1ay 24 gunluguz.3,4 gündür sabah aksam cok ağlıyoruz kendini sıkıyor.dunde Gaz yapan yemek yedim canim cok çektiği için bugun Gaz sancısından duramıyoruz.sizler geçmesi için neler yapıyorsunuz.damla öneriniz varmi
Halilbebek Bal__oglum kimyon iç cocugada 1 çay kaşığı içir canım damla ben nurse harveys kullanıyorum güzel bir damla ama her damla aynı çocuğa aynı etkiyi yapmıyor. Biraz deneme yanılma yoluyla anlamak gerekir çok geçmiş olsun karnıni sıcak tut havlu isıt sar
Zemheriiiiiiii Bal__oglum sütünü sağ ve içine bir kaşık kimyon at bekle dibe çöksün ve üstte kalan sütü içir canım bebeğe hemşireler öneriyor
Bal__oglum Halilbebek teşekkür ederim günde kaç kere kullanabiliyoruz bu damlaları?kaç damla? masaj ,sıcak tutma bunları yapıyorum dr a sordum damlaya gerek yok filan dedi ama cocuk durmuyor
Halilbebek Bal__oglum nurse harvest günde 20 damlaya kadar kullan. Ben sabah 10 akşam yatmadan önce 10 damla veriyorum canım. Evet sıcak tutma masajda damlaya destek oluyor tek onlarla olmuyor malesef benim bebeğinde gazlı çünkü kimyonu ısla sadece 1 çay kaşığı ver bebeğe çok verme anason içir günde 2 defa 30 ml ben içiriyorum gece biraz rahat uyuyor
Skrn42 Benim bebegimde de asiri gaz sancisi var kimyon cayi yapıyorum humananin rezenesini iciyorm cocuga da bi kaşık veriyorm bide karnini sirtini ve poposunu zeytinyağı ile masaj yapıyorum. Faydasini gordum ama etkisi bize az oldugundan gaz damlasi aldik nursenin . Aşırı faydasi var tavsiye ederim
Skrn42 Bal__oglum normalde günde 20 damla ama bana fazla geliyo o yuzden ben sabah 5 damla aksamda 7 8 damla veriyorm o bile fazlasiyla etkisini gosteriyor
Zemheriiiiiiii Bal__oglum dene canım zararı yok aksine faydası var ama günde bir yada iki defa yap düzenli
Bal__oglum Zemheriiiiiiii denicem artık zarari olur filan die korkuyordum ama insan mecbur kalıyor kendi kendine çözüm bulmaya.dr lar onu verme sunu yapma nasil suscak bu cocuk
Zemheriiiiiiii Bal__oglum yok canım sen birde pozitif ol ne olursa olsun bebek ondanda etkileniyor çok gerilme umarım hafifliycek inanarak yap ne yaparsan
Bal__oglum Zemheriiiiiiii evet gerçekten öyle anne gerilince cocugada yardımcı olamiyor.uykusuzluk vurmaya başladı.temizlik yapılamıyor siz nasil yetisiyirsunuz kızlar
Zemheriiiiiiii Bal__oglum canım ben çoçuktan önce aşırı titiz bi insandım hala da öyleyim ama çocukla ilgilenmem gerekiyorsa ilgileniyorum kalakn kalıyor yapabildiğimi yapıyorum hiçbişey önemli değil senden ve bebeğinden birde gurbetteyim kimse yok kendini de stres ettiğine değmez bi yemek temizlik yapınca kim tebrik ediyor sankiiii kimse