Hukusu Yeni Türkü yağmuru elleri, Suavi yalı çapkını yağmurun ellerini hamileyken de çok söylerdim 😊 bazen fazla duygusal söylüyorum bu şarkıları sanırım bizimki dinlerken dudağını büküyor 😁
Dilasanaz Kumsi eşekli ninni,atem tutam ben seni,ceviz adam,baby shark,horozumu kaçırdılar ve şok reklamı şok sana yeter şok şok şok paran da artar çok çok çok 😁
Drucelis Biz en çok kırmızı balığı seviyoruz. Ayrıca kızım metallica dinliyor bnle brlikte halinden oldukçs memnun sesini çok açmıyorum merak etmeyin... diğer favori şarkımız chainsmokers closer bunu duyunca ise hemen eller ayaklar deliriyor. Birde beyonce 711 şarkısını bnde söylüyorum ona çok seviniyor. Bide arada bir klasik müzik dinletiyorum. Anlıcağınız klasik metal rnb pop bu tarz gidiyoruz bklm . 😎😎
Bussck Kumsi kumsiyi kutsi diye okumam 😀 ve kutsi dinleten de varmış demem 😊 Uyanikken muzik dinliyor ama uyuyacagi zaman bazen bazi sureleri dinletiyorum.
Gecesmom Baby shark , wheel on the bus, fış fış kagıkçı, mini mini bir kuş ☺️ Favorisi baby shark açınca yada söyleyince gülmeye başlıyor ağlıyorsa susuyor 😂
Deletedmom115 Kumsi Benim oğlum rap seviyor bizde şaşırıyoruz ama maalesef durum bu genelde ben fero, gazapizm, ezhel seviyor onları dinliyoruz ve bunları duyduğu an oynamaya başlıyor. 😂
Gecesmom Deletedmom115 ya inanmicaksnız oğlum doğduğundan beri heyecanı meyecanı yok iarkısını duyunca susar uyumaya başlar arabada bu şarkıyı dinlemekten bıktık evde çukur falan izlemeyiz neden böyle diye düşünüp üzülüyoruz eşimle
Gelincik Liyaa süre farklı birseydir felak ve nas süreleri rukyenin anası gibidir onları okumak daha mantıklı rukyeden ziyade
Liyaa Gelincik cnm ben hepsini hem okuyorum hemde dinletiyorum sadece Rukye suresi değil ben sadece dinlendirici ve uykuya rahat geçtiğini gözlemlediğim için yazdım
setenayim Biz hep hareketli şeyler dinliyoruz mesela slow şeyler dinlemeyi hiç sevmiyor ağlıyor uyurken ses hiç istemiyor oyun oynarken dinliyor şuan bile dinliyoruz yaklaşık saat 7den beri dinliyoruz :) ben ne kadar sevmesem de Ankara oyun havaları Senin ağzını yerim ben Seni anan benim için doğurmuş Maşallah Candan Erçetin melek Bebek şarkılarının tümü Özellikle baba şarkıları Mert fıratın baba şarkısına bayılıyor bide şaban gürsoy sanırım adamın dibisin evin direğinin baba Çocuk beni çok şaşırtıyor verdiği tepkilerle
tecrubesizanne setenayim ahahahahaha yaa benim kızım da aynı doğduğu günden beri hep böyle şeyler dinliyor uyurken😂😂 Son zamanlarda bülent serttaş’ın 2013de çıkardığı albüme dadandı. Diş çıkarma döneminde sabaha kadar dinlediğimiz oldu bide şu serdar ortaçla düet yaptığı lanet olası şarkının remixini seviyor çile gibi 😣
setenayim DFM ben hamileyken mozart 5. Senfoni dinledim karnımda dinlettim duyum eşiği oluyormuş şimdi dinletemiyorum ağlıyor ama Ankara havalarına bayılıyor ben nefret ederim bu tarzdan Dinlediği şarkıları Bi duysanız güldüklerini yemin ederim gülme krizine girersiniz
setenayim Bi de sizin bebekleriniz nasıl? Yavaş konuşunca sinirlenip ağlıyor benim oğlum hızlı hızlı susmadan konuş benimle istiyor saçma saçma ama hızlı çok hızlı konuşuyorum gülüyo dünyalar benim oluyor :) :)
Handecelik Spotify da sleep baby sleep diye bir liste var Sözsüz sakin müzikler Bebek şarkılarının piyano vs ile çalınmış halleri Onu kullanıyorum 6aydır çok işe yarıyor
Handecelik Gündüz eğlenmek için de 90lar pop dinliyoruz ben bebek şarkılarının hepsinden nefret ediyorum çünkü :)