haznes21 Merhaba kızlar devletin karşılamadıgı Menenjit asısı olan var mı hangısını onerırsınız kızım 8 aylık hangısı ve hangı aylarda yaptırdınızz paylasabilir misiniz
Hsna haznes21 benim de kızım 8 aylık ben hiç birini yaptırmadın yani paralı olanları çok şükür Bi sıkıntı çıkmadı ama gene de sen bilirsin
Elisa1610 Bence menenjit asisi cok onemli. Evet biraz pahali ama Allah korusun ölumcul bi hastalik sonucta. Benim kizim 1 yasinda. 7 aylikken basladik toplamda 5 doz vurulcak. 3 doz vurdurduk. Bexore ve nimenrix
Yagmur46 Canım bizim doktorumuz bexero önerdi ama her doktor farklı bir takvim belirliyor,kimi doktor ikişer doz kimisi üçer doz vs… Takipli doktorunuz varsa onla görüşün o daha sağlıklı bilgi verir size
haznes21 Yagmur46 doktorm yazmıstı bana ama 3 farklı ası var hepsınını vurdurmak gerek yolksa 1 tanesı yeterlimi bılemedım kımısı 3 doz vurulmus kımısı 5
Yagmur46 haznes21 Canım o iş karmaşık yaa her doktor farklı bir şey söylüyor, talipli doktorunuz en uygun çizelgeyi cizecektir. Biz son dozumuzu olacağız artık, sıfır ateş sıfır ağrı, darısı sonuncu doza inşallah. Tabi ki size de inşallah 😅
Ezgiarda Yemenizden icmenizden kisin gerekirse bu asilari yaptırın ne zaman nerde bu virusle karşılaşıyor bilemeyiz tek.dozu bile hastalığı daha hafif atlatır maliyetli maalesef ama çok önemli