Yigitannesii 1 haftadır tıkanık serum fizyolijigi günde 3-4 kez yapıyorum. Soğan karanfil yönetiminde denedim ama yok o hırıltı tıkanıklık geçmiyor. Uyku ve beslenmesini etkiliyor. Bugün acile gitsek bunun için bir müdahale yaparlar mı ?
Ozge5555 Yigitannesii valla bizr hic bise yapmadilar grip bebgim burunlar tikali serum fizyolojk bnde kullaniorm ama aynı
Eslemin_Annesiii Yigitannesii ayni sorun bende de var kizim 5 ay 10 günlük nasil gecer bilmiyorum biri zeytinyagina sarimsak ez cocugun ayaginin altina sür demisti corap gecir uyusun gece yap demisti 2 gun dene demisti olmadi onu deneyeceğim faydasini gormus 😀😀🤔🤔
Ozge5555 Yigitannesii evt burun hırıltısı yok valla doktorda bise vermiyor cocuk mama içemiyor o horul horul yaptikca bn rahatsz oluyorum nefes bile zor alıyor 😭
Yigitannesii Ozge5555 aynen bende öyle. Sabah kalkınca yok gibi oluyor sonra bı basliyor gün boyu. Soğana karanfil batırıp çocuk uyurken baş ucuna koyun . Baya bı kokusu çıkıyor. Bize bı etki etmedi aka belki size faydası olur rahatlatır cocugu
Tazebabyy Yigitannesii Ay o çok kötü birşey kokudan adam zehirlenir resmen çocuğa kadar kendim dayanamadım kokusuna attım
Yigitannesii Ozge5555 sanmam sorun olcagi belki ferahlar madem ilk denemede fazla yakınına koymayın siz
Yigitannesii lanadelmiyav hayır birkaç gün sadece burun akıntısı oldu. Buhar makinesi siparişi verdim
Rahimesevda Yigitannesii yattığı oda nem oranı yüksek olduğundan kaloriferlerden dolayı burun tıkanıklığı yapıyor buhar makinesi alırsaniz odanın nemini dengeler