Tugba_54 Arkadaşlar bebeğim 4 aylık sürekli ağlıyor hep kucak istiyor yatırınca çok fena ağlıyor atak haftasında mı acaba anlayanlar yardımcı olabilir mi doğum tarihi 14.01.2019 tahmini doğum tarihi 19.01.2019 kız bebek
Findikkurdu Tugba_54 resmen saat 8 den beri cocukla ugrasiyorum pes ettim artik mahfoldum mama verdim emzirdim altini alfim gaz masaji yaptim duşa soktum yok yok yok mahfetti beni pilim bitti
Tugba_54 Merveenesasaf valla çok zor bir süreçmiş Allah yardımcımız olsun sürekli kucak istiyor bıraktığım anda çığlığı basıyor
Kucukadam19 Ah ahhhh anca uyuttum da rahatım şu an öylr sorki anlatamam sinirdrn ağlayacağım artık sabrım filan kalmadı gercekten
Tugba_54 aselayse bende dişten galiba dedim sürekli elleri ağzında her şeyi ısırmaya çalışıyor salyada çok akıyo ama doktora gittim yok dedi
Tugba_54 Findikkurdu kucakta gayet güzel gezdirirken sesi çıkmıyor ama bıraktığın anda kıyamet kopuyor
Gamze001 Minikprensannesi bizde şuan 3.5 aylığız ve sanırım atak dönemindeyiz hep kucakta gezsin bakınsın istiyor yatırdığım saniye bağırıyor çok yoruluyrm ne zamn geçecek bu durum acaba
Gamze001 [silindi] nerden bakıyorsunuz buna 08.02.2019 doğumluyuz bizde ataktayız galiba nekadar sürecek bu durum çok yoruldum
[silindi] kucak isteme, salya, huzursuzluk, yatırınca ağlama, çok hıçkırma, ellerin ağızda olması reflü belirtisi de olabiliyormuş ve dişle çok karıştırılıyormuş
[silindi] Gamze001 programı var harika haftalar diye. hanımefendinin tahmini doğumu bizden 10 gün sonra bizim atağımız bugün bitiyor haliyle onunki de 10 gün civarı sonra bitecek. kötü haber 7 yaşına kadar sürüyor ataklar🙈