busracicek 7 aylık oğlum var hiçbişi yemio ağzını kitliyor, kaşıkla dişini kaşımaya çalışıyo çoğu mamayla besleniyor çok bunaldım. Onu karıştırıyorum bunu karıştırıyorum yok ne versem ağzını kitliyor.
Melisbugi busracicek benim kızımda 7 aylık aynı canım hatta şu ara biberona bile dudaklarını kilitliyor
Wanderlust busracicek bwl olarak deneseniz artik kasikla anlamis o yuzden kitliyor. Haslayip parmak seklinde kesip eline verdiginizde yer diye dusunuyorum. Ben 6.ayda ek gidaya direk oyle basladim doktorumun onerisiyle siz de bazi seyleri oyle vermeyi deneyin iki yontem karisik ilerleyin belki size de agzini kitlemez
busracicek Melisbugi Allah Allah kıyaslama gibi olmasın ama instegramda bebeler maşallah kendi kendilerine götürüyor anlam veremedim mamayı çok yiyo ek gıda yemiyor diyede üzülüyorum busefer
busracicek TheBaby yok hayır aslında sadece ağzını açmıo damağını kaşımak istiyo kaşık değiştiriyorum gene aynısını yapıyo
busracicek Wanderlust doğru dıosunuz blw çok denemedim 1-2 kere anca oda boğazına kaçar mı acaba korkusu var biraz. Ama 7 aylık oldu denemeliyim yavaştan