Dilek-umut Kızlar yardım bebegim 10 aylık emziriyorum ama ne oldu anlamadım sag göğsüm emerken çok agrıdı dün gece sanki ilk kez emziriyo gibi oldum agrı kolumun altından başlıyor ne yapmalıyım
2minosprenses Dilek-umut belki sut birikmistir yada sut bezesi falanmi oldu acaba sislik varmi gogsunun biyerlerinde 🧐
Senaasd Dilek-umut Canim sıcaklık varsa sert ve göğüs ucun gerginse süt bezelerin doludur bebeğini emzir daha sonra süt sağma pompası al onunla sütünü şağ sonra dairesel masaj ve duşta sıcak suyla. Da masaj yap düzenli rahatlicaksin benimde öyleydi bu rutinle rahatladım. Süt bezeleri tikanirsa mastit olabilirsin
Senaasd Dilek-umut Dediklerimi uygula canım etkisini kesinlikle göreceksin bide göğüs kalkanı kullanıyor musun Ucu da acıyor mu
Humeyra43 4 bucuk aylık bebeğim var 2 defa mastit oldum ve hala göğüs ucu çatlakların var çok kötü Bi ağrı gerçekten mutlaka masaj yapmalısın sıcak kompleks uygula şişlik sert olan bölgeler varsa özellikle oralara masaj yapki tikanmasin göğsün
Dilek-umut Senaasd yok Canım kalkan kullanmıyorum çok şükür biraz agrısı azaldı teşekkür ederim 😊 Lahana duydum bi yerden lahana koydum göğsüme biraz iyi geldi şükür