Uykulu_anne0 Anneler 2 aylığız sürekli 2 saatte bir uyandırıyordum ama artık 3 4 saati buluyor ben uyandırıyorum yine kendiliğinden bazen kalkıyor yanlış mı yapıyorum uyandığında mı emzirmeliyim kaç saatte bir uyandırıyorsunuz ?
Oaoa Uykulu_anne0 2.ay kontrolünde doktorum gece 3-4 saati gündüz de 2 saati geçirmeden emzirmelisin dedi
Rojroj24 Uykulu_anne0 benimde doktorum gece 3 saatte bir falan emzir dedi sağlık ocağındaki hemşirede uyandırma çocuk uykudada büyür acıkınca uyanır dedi ve çevremdekilerde uyandırma uykuyada ihtiyacı var diyır gündüzde pek uyumuyor artık oyüzden ben yinede 3 saatte bir uyandırıyorum bazen kendi uyanıyor zaten uyanmasada emer uykuda
Yaprakk Uykulu_anne0 benim oğlumda 2 aylık ben uyandırmıyorum kendi uyanıyor acıkınca doktorlar uyandır diyo genelde ama birazda kendi bebeğin seni ne yapmam gerektiği konusunda yönlendiriyor bence
Ademinee Benim kızım da iki aylık ben de başlarda uyandiriyordum ama artık uyandirmiyorum, herkes uyandirirsan uyku düzeni bozulur ilerde hiç yatıramazsın dediler, acikinca hemen uyanıyor zaten
Minikbirel Benmkıde 2 aylık uyandırmıyorum be zaman kendı uyanırsa o zaman veriyorum uykuda onemli sonuçta acıkınca uyanıyolar zaten ki
Aslmackgz9292 Nedense benim 2,5 aylık kızım 2 saatten ben uyandırırken şimdi 40 dakka yada 1 saat uyuyup uyanıyor
Maviyesil121212 Oaoa benim doktorum da bilakis gece 5-6 saat uyusa da uyandırma o acıkınca uyanır zaten dedi doktorlar arasında bile netlik yok
Maviyesil121212 Uykulu_anne0 canım bence uyandırma. Uyku da büyütür. Bebeğim yeri geliyor 7 saat uyanmıyor ama aylık kontrolümüzde 1500 gr almıştık yani Hiç uykusundan uyandırıp huzursuz etmeye gerek yok (tabi sarılık durumu vb yoksa)
Nurdanalkanozkan Uykulu_anne0 benm oğlumda 2 aylık gündüzleri de geceleri de 2 saatte bir uyanıyor gündüz zaten daha az uyuyor