e-kubra Bebeğimin ateşi 37.8 ne yapmam lazım ilk defa atesi çıktı neden çıktı anlamadım hasta falan da değil
Alpbeybi e-kubra aşırı yüksek değil, ılık uygulama yapın eklem yerlerine. Üstü kalınsa soyun. Ben şahsen 38,5-39a kadar ateş düşürücü vermiyorum. Düşüyor zaten ılık uygulama veya duşla
ErdoganEda e-kubra Panik yapmayın öncelikle sakin olun kıyafetleri çıkarın ılık bir duş aldırın zıbınla kalsın ateşi düşene kadar yada alnına koltuk altına bez koyun düşmesse yükselirse agrı kesici verin calpol
misssangreall e-kubra sakin olun hiç bir şey yok. Bende ilk ateşi çıktığında çok endişelenmiştim yapmamız gereken calpol vermek ılık duş aldırmak ve ateşini takip etmek. Diş çıkarıyor olabilir üşütmüş olabilir bilemiyorum ama büyüyene kadar çok göreceksiniz ateşi yükselirse götürün tabiki. Ben doktora gittiğimde 39.3 ateşi vardı ve sadce calpol verip bekletti
misssangreall e-kubra soğuk suya sokmayın sakın panikle ılık su ile duş aldırıp zıbın giydirin soğuk su cok üşümesi filan zatüreye çevirir dikkat edin
Alpbeybi e-kubra yarım kullanın o zaman kullanacaksanız. Tam fazla gelir. Hastaneye gitmenize gerek yok şuan için
e-kubra Ozgeakah ilk defa başıma geliyor 1 saat onceye kadar bisey yoktu çünkü o fitilden kullandim baska yapmam gerek bisey var mı bide zibinla daha dusme olmadı 10 dakika oldu cok mu evham yapiyorum
limonlukarpuzzz e-kubra atesi yuksek değil korkmayin ateş dusurucu desteğini 38.5 u gordukten sonra verebilirsiniz.. İlik duş kalin giydirmeyerek ve evin isisini 22 derecede tutarak yada islak bezle eklem yerlerine soguk kompres yaparak dusurebilirsiniz..
misssangreall e-kubra Ateşi yükselirse hareketleri baygın vs olursa doktora götür hangi şehirde yaşıyorsun
misssangreall e-kubra Ankara olsaydı hastane numarası verecektm o yüzden sordum. Orada bir özel hasstaneyi ara çocuk doktoru varsa onunla görüşecektim acil durum de hocam çocuğu getireyim mi durumu böyle de anlat sana bi tavsiye versin . Durumuna göre özel veya devlete götürürsün gerekirsede
misssangreall e-kubra Herhangi bir özeli ara çocuk doktoru var mı diye sor varsa cocuğumu getirme konusunda kararsızım doktora danışacaktım de bağlanınca hocam cocuğumu hangi durumda getirmeliyim diye sor oda gelecekmişsin gbi ilgilenir emin ol aklında olsun acil durumlarda özeli aramaktan çekinme nöbetçi çocuk doktorları oluyor sürekli birinden birinde vardır
e-kubra misssangreall burada öyle bir doktor yok malesef ilgilenen numarasını veren veya ulaşabileceğim
e-kubra İlk defa başıma geldi ilk çocuğum çok kötü oldum ya bakmayı mı beceremedim acaba dün ilk defa dısarı cıktım ondan mı üşüttü