elifineylulu Hilaalhepp Malesef bazı dönemlerde oluyor böyle durumlar,sevdiği şeyleri yapıp eline versen kendi yese canım onu da mı yapmıyor,pankek,krep,makarna,sebze haşlaması vs yap kendine ver birde öyle dene belki kendi kendine yer yada oyun oynarken dene
Hilaalhepp elifineylulu ekmek kraker domates vs kendi eliyle yiyo makarna hiç yemiyor yalnız ağzına alıp dışarı atıyor benim oğlum 😏 daha çok eline vermeyi tercih ediyorum az da olsa doymuş oluyo çünkü
Kubraybars Hilaalhepp kiz benimki yedi bugün çok şükür çaya ekmek kattım cok az da şeker koydum az önce 1 kase yedi masallah nasil sevindim 😄 bence sende dene belki yer ondan
Yakamoz__00 Kubraybars ekmek ve çay çok faydasiz ama bir de şeker. Hiç bir besin degeri yok bebek için
Kubraybars Yakamoz__00 Biliyorum ama napiim hicbsy yemiyor ağzını bile acmiyordu ilk kez bunu yedi o an insan düşünemiyor yeterki yesin kafasına gidiyo ister istemez zaten herzmn yaptığım bsy de değildi
Hilaalhepp Yakamoz__00 benim oğlum ne yumurta yer ne peynir hiç bi vitamini almıyor yanibife üstüne hiç yememesi çok kötü yesinde öyle yesin diyoruz artık o reddeye geldik yaaa
Yusufum02 Hilaalhepp emen.bebeklerde boranı normal bnmkide öyleydı bıraktım memeyi şimdi az çok biraz da olsa yıyor
mino01 Hilaalhepp kan değerlerne bakıldımı ? İştah açıcı şurup yazdırın doktora. Yada iştahı açılsın diye kara dut özü felan verin. Benim oğlumda iştahsız kan değerler normale dönünce düzeliyor, düşünce tekrar başlıyor iştahsızlık. Pekmez ve iştah şurunu kullanıyorum doktor önerisi ile.
iesirose Arkadaslar yemeyen bebenin kan degerlerine bakilir demir b12 eksikse istahsizlik yapabilir. Onun disinda propolis polen gibi ari urunleri verin. Balik yagi verin istah acar. Bir de bebeyi gozlemleyin belki eline verince yiyordur eline vermelik yemekler yaparsiniz. Saglikli tariflerimin bulundugu instagram adresime beklerim @yiyenbebe
kufkedisi Hilaalhepp benim kızım da yemiyordu öğürüyordu 12 ay 3 günlük şuan. 11 buçuk aylıkken dişi çıktı ve yemeye başladı yeni yeni cesaret etti sanırım. Dişi yoksa ondan olabilir