melek_42 TospikDefneninAnnesi lavanta yağı kokusuna gelmiyormuş canım . Yatağına yanda kıyafetine 2 damla damlat hem bebeği rahatlatır hemde sivri sinekler gelmez.bende bir yerde okudum şuan yatağına damlatıyorum
[silindi] TospikDefneninAnnesi Mavimsi bi ışık yayan cihazlar var sineği kendisine çekiyor ve hapsediyor bi nevi. Kimyasal bi koku vs yaymıyor. Bi araştırabilirsiniz. Etki etmesi için karanlık ortam gerekiyor sadece diye biliyorum
deletedmom173 TospikDefneninAnnesi kendiniz için vücuda sıkılan losyon sprey var onlardan kullanın çocuk için bende lavantayı deneyeceğim
TospikDefneninAnnesi deletedmom173 ya sonuçta kimyasal nede olsa. Emziriyoruz. Bebişle temas haldeyiz. Ben kendimi geçtimde minnoşu yemesinler 🙈
deletedmom173 TospikDefneninAnnesi benimkini bir yemiş varya çok fena kimyasalda olsa elektrikli takmak zorunda kaldım yüreğim parçalanıyor çocuğu gördükçe
EminErva https://www.instagram.com/p/Bx0OwfmHee2/?igshid=1tf7xrijo5dun Biraz önce bu paylaşımı gördüm ben deneyeceğim kızım için bakabilirsiniz sizde😉
[silindi] TospikDefneninAnnesi sinek öldürücü mavi ışık diye aratırsanız googledan satılan siteler çıkıyor. Bi yakınımda görmüştüm baya öldürüyor sinekler yani epeyde sivri bol bi yerde yaşadığı halde onu kullanıyordu.
EminErva Yusra34 öylemi😏limon yağını suyla seyreltip vücuda sürünce de etkili olduğunu duydum arkadasım deneyip memnun kalmıştı.onu deneyebiliriz o halde🤗
TospikDefneninAnnesi [silindi] acaba bunların bebeğe bir zararı var mıdır? Hamileyken zararlıydı bize onu biliyorum.
[silindi] TospikDefneninAnnesi sadece bi ışık kimyasal bir şey yaymıyor ortama. Diğer sinek ilaçları gibi değil
Mduygum Kahve kokusuna gelmiyomus sinek oyle duymustum benim oglumun besiginin cibinligi var gunduz bulundugum oda da sineklik var balkon kapimda ama bende korkuyorum