birannebirevlataybars38 4ay 23 günlük bebegim var yemegim suyu yogurt tarzı setler veriyorum azar azar sürüm yetmiyor gibi geliyor bana
Selinglr birannebirevlataybars38 sutunuzun yetmedığı yerde mama devreye giriyor ek gıda ayrı anne sutu ve mamanın yeri ayrı canım 4 5 5 aylıkken başlmıştım bu arada bende
Mom4565 birannebirevlataybars38 ek gıda bu ayda bebekini doyurmak için değil alışması için ayrıca sebze purelerinden basla kilo kaybı varsa doymadigini düşünüyorsanız Dr tavsiyesi ile mama ya baslayin
Ayseege6156 birannebirevlataybars38 süt yetmiyorsa formül mama verin daha çok küçük 6. Aydan önce başlamayınız bağırsakları henüz buna hazır değil boş yere huzursuz ve rahatsız olur
Mom4565 birannebirevlataybars38 ona takılma benim göğüsler de boş ama ne kadar sen yok desen de inan vardır sütün bolca su iç bide siruplar oluyor nerde yaşıyorsunuz Türkiye de mi onlar çok güzel süt yapiyor
Mom4565 birannebirevlataybars38 o zaman pürelerden basla kapak havuç patates vs hergun aynı saate ve öğlen vermeye özen göster canım akşam verme ağır olur ve verdiğin besini 1 hafta üst üste verki tadını alsın und alışsın sağlıla büyüt bebisini
Mom4565 birannebirevlataybars38 Amin inşallah resim atamadım nurdan belki Türkiye de de vardır dediğim şuruplardan meyve und çiçek özlerinden oluyo araştır istersen