Anneler bi akıl verin lütfen kafam çok karışık
4 5 hafta önce soğuk almıştım kızıma da bulaştı ne kadar dikkat etsemde doktora gittik ilaç verdi kullandık 2 3 gün iyi oldu sonra babası soğuk aldı 3 hafta önce ondan kaptı ilaç vardı evde verdim toparladı 3 4 gün iyiydi aniden 2 hafta önce pazar akşamı aniden ateşlendi huysuz oldu götürdüm doktora boğaz enfeksiyonu dedi serum taktı ilaç kullandığımı yemi bittiğini söyledim ilaç vermedi ama eve geldim p.tesi akşam kızımın ateşi 40 a kadar çıktı hemen acile gittim oda boğaz enfeksiyonu dedi ilaç verdi kullandık geçen ctesi toparlamıştı iyiydi hırıltı tek vardı salı gece aniden ateşi çıktı ateş düşürücü verdim sabah uyandı halen ateşi devam ediyordu perşembe günü iyiydi sağ köpek dişlerinin ucunun çıktığını fark ettim diğer tarafı şişti ateşi ona bağladım ama dün gece yine ateşi çıktı gece lavaboya gittim üstünü örteyim derken fark ettim ateşi var ölçtüm 40.5 hemen müdahale etim düştü ateşi bu gün çıkmadı ama bu günde burnu akıyordu ve sol köpek dişinin ucu atmıştı akşam çok hafif ateşi vardı şuan kontrol ettim yok ama korkum var ya dün ki gibi çıkarsa ve ben uyanmasam fark etmesem diye korkuyorum sizce uyumadan ona ateş düşürücü vermeliyim ? Veya yarım fitil taksam mı ? Yada osanit versem mi ? Ve ateşi acaba gerçekten dişten dolayı mı köpek dişleri ateş yapar mı çok karışık kafam kızım ilaç deposu gibi oldu doktora gitmek istemiyorum artık napacağımı bilemedim burun akıntısı hırıltısı var , dişleri yeni çıktı bu ateş neden dolayı oluyor kafam karışık 🤔 akıl verin bana tecrübeli anneler