BeraAlp Janss hippi ye biraz baktım nettende arsenik diye bi madde kulanıyolarmış herkez çok şikayetçi😞
BeraAlp Peki bşy daha sormak istiyorum mama versem günde iki defa fln emmeyi bırakırmı bundan endişeliyim?
ZeynepAdam BeraAlp bazi bebekler birakabilir bende gunde 2 3 defa mama takviyesi yapiyorum. Ilk hafta birakacak oldu siringa ile mama verdim yaklasik 2 ay o sekilde devam ettim sonra alisti biberon a gecis yaptik. Oyle bir durum olursa siringayi oneririm.
Janss BeraAlp Anladım . İçerik mi değişti acaba bilemiyorum . 1 nm mama kullanırken bebeğime kullanmıştım . Sonra da Aptamil 1 le devam ettim isterseniz ona bakın 😌
Linakaya BeraAlp öyle bişey yok arsenik ne demek biliyormusunuz bebeği zehirler Allah korusun herkes veriyor bebeğine yıllardır gayet sağlıklı içeriği en en temizlerden biri
Yekta42 Durumunuz el verirse evolvia ,,, üstelik çok yarayışlı 👍 6 ay kadar kullandık. Öyle gaz kabız sorunu olmadı ,, şimdide bebevita ile devam ediyoruz , gazımız yok zaten de büyüdük 10 buçuk aylığız 💖 ama iyi geldi ikisi de
BeraAlp ZeynepAdam ZeynepAdam şırınga için büyük bebeğim öyle içmez zaten ama şimdiye kadar günde bi iki defa biberondon kendi sütümü verdim sizin bebeğiniz kaç aylık
Findikkurdu 4 ay 19 gunluguz bizde aptamil kullniyoruz gaz ve kabizlik yapıyor bebelac sevemedi icmedi mecburen aptamil aldim bu arada meme mama gidiyoruz ama herhangi meme reddi yasamadik
ZeynepAdam BeraAlp suan kizim 9.5 aylik benim ilk meme reddini dogdugunda iki uc defa biberonla verince oldu. Biberon kasiklar var biraz fiyati yuksek gelebilir ama kasikla vermek zor olsa da o pratiklik cabukluk saglar eger meme reddi yasarsaniz dusunebilirsiniz belki.