Goksel Merhaba anneler. Çekmeköyde oturan var mı? Bildiğiniz kiralık ev var mı? Tercihen kirası uygun (2000 max), 3+1, ve ya büyükse 2+1 , site içinde. Zor ihtimal ama yinede sizlere sormak istedim.
luppoyanak Goksel Çekmeköyde oturuyorum kiralık ev bulmak çok zor varsa da en kötüsü 2300 felan bende bu evden çıkmak istiyorum ama hem o fiyatlara hem büyük ev artık imkansız gibi Allah yardımcınız olsun sizin şansınıza inşallah bulursunuz
Goksel luppoyanak zaten postu tamamen umutsuz olarak açtım. Ama yinede bi sorayım dedim bi ihtimal 😔 benim evimde sefaköyde. 1700 kirası, bu yıl 1900 olur. Kiradan değilde evimin gürültülü oluşundan çıkmak istiyorum.yoksa evim 0. Ama işte asansör yok, aşırı gürültülü bi yer ve bütün bunlar çocukla çok zor.
luppoyanak Goksel gelip bi bakmanız araştırmanız lazım emlakçılarda kiralık hiç yok biz bi tanıdık vasıtasıyla ev bulduk 1100 95 metrekare 2+1 en üst kat sıfır daire etrafta hiç yok kışın soğuk yazın çok sıcak olması dışında problemi de yok bazen emlakçıya vermeden kiralayanlar da oluyor bizim gibi umarım denk gelir size de
Goksel luppoyanak eşim polis, bende 2 yasında kızımla maalesef evdeyim hep. Sorup soruşturuyoruz anca. Çok tesekkür ederim inşaAllah daha rahat edeceğimiz bi ev nasip olurda çıkarız. Burası kafayı yedirtmeden 😓