Danerys Linçleyecekler yazmasın. 4 aylıkken kaşık maması veren var mı? Bebeğiniz oturmaya başladı mı? Kabızlık yaptı mı? Hangi kaşık maması iyi?
Berraserra Danerys hiç biri kendiniz yapın daha iyi pirinç unu ve irmiği suyla pişirin şeker koymayın tatlandırıcı olarakta meyve rendeleyin tabi 4.ayda vermek ne kadar doğru orasını bilemem
deryadenizmisali Danerys 7 aylık. Yeni yeni dışarıya çıkarken çantaya atıyorum kavanoz olanlardan. Hipp denedik, onunla ilerliyoruz bakalım.
Nuray23 Hero baby ve arilac verdim 4+ yazanlardan. Kabız filan yapmadı. Arkasına yastık koyup başını yükseltip öyle yedirdim.
Danerys deryadenizmisali ben biraz çekiniyorum ama işte çok da yemiyor biberon mamalarını sıkılgan bir yavrum var 😃
deryadenizmisali Danerys Çeşitleri var kavanoz olanların. Farklı çeşitler denersiniz ama bence biraz daha sonra. En azından ek gıdaya başlamış olmak iyi olur sanki. 🥰
Deletedmom5284 Hipp ve aptamil kullanıyorum 6. aydan beri, en güvenilir markalar, herobabyde alırım ama hipp daha iyi
Hatice004 Benim 4 buçuk aylıkken başladım şuan beş aylık geri baby kullanıyorum çok memnunum tok tutuyor
Deletedmom5284 Ay siz kavanozlardan bahsediyormuşsunuz ben kaşık maması sandım, kavanoz maması kullanmıyorum zorda kalmadıkça
Deletedmom5284 Danerys he tamam o zaman kesinlikle hipp, 15 aylık kızım markete gittiğimde stok yapıyorum çorbasına meyvesine püresine sebzesine herşeyine atılıyor çokta sağlıklı ve kilo yapıyor
Btlazz Danerys evet bebeğim anne sütü alıyor mamayı da reddediyor kilo alımı da baya yavaşladı 4 gündür kullanıyorum