SaricivcivAnnesi4 Oğlum kıyafetlerle 15 kilo ve kısa girdigimizden beri gece çok işio hep üst değiştirmek zorunda kalıyorum gündüz de çok durunca cikio hemen 6numaraya geçmeli miyim yürüyüşünü etkilermi daha çok olmadı yürümeye başlayalı
Gizem61 SaricivcivAnnesi4 kesinlikle 6 numara geç neden etkşlesin tam tersi rahat eder, Benim kızım 10 kiloyaken 6 kullandım çok hareketli daha rahat eder diye
SaricivcivAnnesi4 Aselllll yani ben 6 kullansam yürüyüşünü etkilemez dimi hem daha az sızıntı yapar ozaman
SaricivcivAnnesi4 Mircet yani ben 6 kullansam yürüyüşünü etkilemez dimi hem daha az sızıntı yapar ozaman
SaricivcivAnnesi4 Gizem61 Sey gibi düşündüm doğumdan sonra hasta bezi takmıştım bende büyük rahat edememiştim hiç onun gibi sandım ama çocuklar farklı tabi dediğiniz gibi denicem bende
SaricivcivAnnesi4 Ayazsrht baldirli mi oğlunu benim ki 95 cm 15 kilo ama kemikli bir çocuk etli değil oyuzden sormak istedim
SaricivcivAnnesi4 3MelekAnnesi3 Himm anladim canim ben bu bez konusunu hala çözemedim zaten 2bucuk yaşında yazın ogreticem tuvaletini beynine inşa etmeye başladım da bakalım kış die istemedim çok da zorlamak istemedim 2yasindayken zaten küçük doğdu çok geç yürüdü 3yasinda öğrenir artık nabalim
3MelekAnnesi3 SaricivcivAnnesi4 tabi canım önemli olan süreci güzel atlatmak hem anne hem cocuk için yorucu olmamalı nolcak 6 ay 1 yıl gec olsa elinde sonunda bırakcak
SaricivcivAnnesi4 3MelekAnnesi3 Aynen dediğiniz gibi yavaş yavas korkutmadan sıkmadan ogrete ogrete kavrasin istiyorum ben WC ye gidince korkuo çişimi yapıyorum diyorum gülüo ama bir korku oluo anlıyorum onuda ilk onu aşmamiz lazım anlatıyorum hep kısa kadar beynimizde oturtururz sonra kendi de ister arada rahatsız oluo çekelio birde konuşmamız ilerler inşallah erken doğanların buyumesi hep sabır işi oluyor o yüzden aceleye gerek yok böyle şeylerde 🌺