Nisnis Arkadaşlar 2 aylık bebeğim memede uyuyor pek uyku düzeni ve rutinimiz yok koyduğum an uyanıyor eğitim verebilir miyim tavsiyeleriniz neler
Burcuckmk Nisnis 4. Aydan itibaren uyku egitimi başlıyormus canim ama memede uyuduğu an memeden cekmeliymis bebeği
Koala06 Nisnis Uyku eğitimi için erken ama rutin oluşturursanız bunun meyvelerini 5.6. Ay da almaya başlarsınız. Bende memede uyutuyordum çok pişmanım luan 6 aylık. Memede uyuyorsa hafif dürtüp uyandırın omzunuzda pışpışlayın benimki zor alıştı ama sizinki daha küçük hemen adapte olur
Melekalioglu Uyku eğitimi için daha çok erken bir zaman. Genelde 4 Ay ve sonrasında diyorlar. Bizim doktorumuzda bize daha 1 aylık iken rutin oluşturun dedi ama o öyle olmuyo pek:) henuz 1 Ay 21 günlük. Meme de uyuyor . Uyandıkça emzirip tekrar yatırıyorum
Koala06 Nisnis Omzunuzda pışpışlayın mayışınca koyarsınız beşiğe orda da uyuyana kadar sırtına pışpışlayabilirsiniz yada yatır kaldır yöntemi var araştırın onu da deneyebilirsiniz
Nisnis Koala06 omuzumda dediğiniz gibi uyuttum ancak koyar koymaz uyanıp ağladı ya nasıl anlıyo şimdiden bilmiyorum kucağımdan bırakamıyorum
Koala06 Nisnis Yatır kaldır yöntemi var baktın mı h kuzum internetten? İlk gün biraz zor oluyor öyle uyutmak ama sonrasında alışıyor