Hilal37 Kızlar gündüzleri pek bi sıkıntı yaşamıyoruz ama gece olunca bebeğim hiç doymuyor. Bu gece tam iki bucuk saat uyanıktı mememdeydi sonra doymuyor deyip mama verdik. Mama vermek istemiyorm:( geceleri böyle olmasının sebebi ne olabilir
nesparlar Hilal37 benimde tıpatıp aynı durum mama vermedikçe doymuyor sürekli emzirmekten sırtım ağrıyor zaten uykumuda alamıyorum hem sırt ağrısı hem boyun ağrısı çok kötü oluyorum. İki büklüm dolaşıyorum gündüzleri
Selmayusuf Hilal37 aynen bizde de öyle doydu sanıp uyutuyorum 1 saat içinde uyanıyor ağlıyor yine göğsümü veriyorum sürekli böyle
Alptpk Aynı şeyleri yasıyoruz gündüzleri gayet güzel doyup uyuyor aksam olumca 8 den sonra saatlerce memede kalıyor uyuyunca bes dakikada uyanıyor sürekli memede kalmak istiyor. En son mecbur mama veriyoruz kıtlıktan cıkmıs gibi saldırıyor demekki doymuyor geceleri sütü artırmak için ne yapabiliriz😥😥
Minikprens Bizde aynıyız 18 günlük bebeğim ama hergün değil sabah uyuyorsa gece uyumuyor gece uyuyorsa sabah uyumuyor e ikisi de yoruyor bu çocukların uyuma zamanı değil mi yaa ☺️ Tabi birde misafir varken uyuyor çok bilmiş ben uyuyamıyorum ya başbaşa kalınca gözleri faltaşı gibi açılıyor resmen 😂🤷🏻♀️