Asil94 Ocean Microfer 30 ml Oral Damla Verdı oglum aşırı halsiz gün boyu yattı kullanmayı kessem mı 😥
Meltemguder Asil94 Asil94 ocean microfer bitkisel içinde paraben olmayan bir demir damlası lakin 4. Ayda kullanılmaya başlanıyor diye biliyorum yanlış bilgilendirmek istemem yinede sizi 5 aylık bebeğim 1 aydır kullanıyorum günlük 6 damla.
Bal-Kaymak Asil94 o demir damlası değil mi? 4.ayda başlanıyor demir damlasına. 4.aya kadar d vitamini ve gaz damlası kullandık .
PelinByrktr Asil94 40 günlük bebek zaten günün çoğunu uyuyarak geçirir. Sarılık VS yoksa normal bir durum aslında. Ben de ocean microfer kullanıyorum böyle bir yan etkisi olmadı ki en temiz içerikli takviye ocean. Sarılık değeri arttıysa uyur halsiz bir şekilde. Sarılık kansızlık da yapar biz de o yÜden erken dönemde başladık. Bırakın falan diyenleri dinlemeyin lütfen. Kan baktırın bence sarılık hızlı yükseliyor
Asil94 Sarılık devam ediyor oğlumda kan testinde eksıklık görüldü damla verdi ama aşırı halsız kessem mı dıye düşünüyorum 😟
Dilaraelisa Asil94 sarılıktan dolayı belki halsizlik vardır. Bence Dr unuza danışmadan kesmeyin geçmiş olsun 😔
Meltemguder Asil94 Asil94 bence başka bir doktora daha götür bu kadar küçük bebek seni emiyorsa eğer senden alır o vitamini gerekirse sen demir içeren yiyecekler yersin.
Alinin_annesi1 Asil94 haksızlığı sarıldıktan demir damlasında değil emzirmeniz gerekli etmiyorsa kaşıkla verin
Alinin_annesi1 Asil94 halsizligi sarliktan demir ilacindan değil emmesi gerekli emmiyorsa kaşıkla verin
Asil94 Ne yapacam sapıttım doktor eksık görmese vermez diye düşünüyorum bı yandan kolık bebek bı yandan sarılık
PelinByrktr Asil94 bizim de 7ye düşüp Bi anda 11e yükseldi ki kilo alımı beslenmesi gayet iyiydi. Uzamış sarılık var. Doktor hematolojiye sevk etti oradaki testler temiz geldi. Şu an 2 ay 23 günlük daha yeni açıldı rengi
Deletedmom5284 Sarılığı varsa formül mama verin 1 hafta sadece, hemen atıyor, demir kullanıldığını duymadım hiç
PelinByrktr Asil94 uzamış sarılık demir eksikliği anemisi yapar doktorunuza güvenin lütfen mama da verebilirsiniz sizin tercihiniz ama microfer i kesmeyin uzmana danışmadan 😊